Geliştirici odaklı DeFi toplayıcı Instadapp, yönetişim tokenını başlattı
Geliştirici odaklı DeFi toplayıcı Instadapp, yönetişim tokenını başlattı

Kriptolarda rallinin bir başka göstergesi bu metrik yeni ATH’ye işaret etti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – DeFi’de kilitlenen toplam değer 23,12 Milyar Dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Bu rakam, DeFiPulse.com’dan alınan verilere göre, değerin çoğunun Maker (MKR), Aave (AAVE) ve Uniswap (UNI) platformlarında kilitlendiğini de gösteriyor.

Kilitlenen toplam değer

DeFiPulse’un izniyle sağlanan aşağıdaki ekran görüntüsü, DeFi’de kilitlenen toplam değerin yeni kilometre taşını ve bu bağlamda ilk 5 protokolü daha da göstermektedir.

DeFi’de kilitlenen toplam değerdeki büyümenin yukarıdaki grafiğine ikinci kez bakıldığında, Bitcoin’in 18.000 $ civarında değerlendiği Aralık ortasından itibaren etkileyici bir artış olduğu belirtilebilir. Kripto Kralı o zaman, 20.000 $ fiyat tavanını kırmaya çalışıyor ve sürekli olarak tüm zamanların en yüksek değerlerine ulaşmaya çalışıyordu. Yazım sırasında, Bitcoin 40.000 $ değerinde yer alıyor. Yani yukarıda belirtilen süreden bu yana iki katından fazla artmış durumda.

Ethereum

Ethereum söz konusu olduğunda, Aralık ayı ortasında ETH 600 $ civarında idi. Aynı Ethereum şimdi 1.300 dolar değerinde ve bu da DeFi’de kilitlenen toplam değerdeki artışın, geçen ay hem Bitcoin hem de ETH’nin değer kazanmasından kaynaklandığını kanıtlıyor.

DeFi’de kilitlenen toplam değer tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığında, çeşitli DeFi protokollerindeki ETH ve BTC miktarı ters yönde hareket ediyor.

DeFi’de kilitlenen Ethereum ve Bitcoin miktarındaki sürekli düşüş, büyük olasılıkla iki dijital varlığın traderları ve yatırımcılarının kar etmesinden kaynaklanıyor.

Daha önce belirtildiği gibi, hem ETH hem de BTC Aralık ortasından bu yana iki kattan fazla değer kazandı. Bu nedenle, traderların ve yatırımcıların yukarı çıkarken kar almaya karar vermeleri son derece doğal.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin