Polkadot fiyat analizi: DOT artacak mı? İşte kritik seviyeler
Polkadot fiyat analizi: DOT artacak mı? İşte kritik seviyeler

Polkadot, VeChain, Algorand Fiyat Analizi: 10 Ocak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Polkadot rekor seviyelerden düştü ve bir konsolidasyon aşamasına girerken ince bir kanal arasında işlem görüyordu. VET de zirve seviyelerinden daha düşük hareket etti, ancak boğalar hareketi 0,029 dolardan durdurmayı başardı. Göstergeler, fiyatların gelecekteki gidişatı için karışık sinyaller verdi. ALGO, yazım esnasında yükseliş hareketi gösteriyordu ve daha yeni bir yerel zirveye doğru bir yükseliş mümkün olabilir.

Polkadot (DOT)

Polkadot (DOT), boğaların çok sayıda girişimine rağmen, geçen hafta 10.54 $ ‘lık direncin üzerine çıkmaya çalıştı. Aslında, birkaç gün önce tüm zamanların en yüksek seviyesini aştıktan sonra, bir düzeltme fiyatları grafiklerde % 12 oranında düşürdü. Düşüşün ardından 9.49 $ ‘lık destek biraz rahatlama sağladı ve DOT 10.03 $’ dan hemen tavana doğru hareket etti. İlerlerken, biraz yana doğru hareket beklenebilir ve DOT, 10.03 $ ve 9.58 $ ‘lık mevcut kanalı içinde işlem yapabilir.

Müthiş Osilatör, yeşil çubuklar denge noktasının üzerine çıkmaya çalıştığı için yükseliş yönünden tarafsızdı.

Bollinger Bantları, bantlar birbirine yaklaşırken fiyatta düşük dalgalanma gösterdi. Kısa vadede, fiyatlar sinyal hattı ile üst bant arasında ticaret yapabilir ve mevcut kanal arasındaki konsolidasyonu yeniden teyit edebilir.

VeChain (VET)

DOT’a benzer şekilde, VET de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,031 dolardan düştü ve boğalar daha fazla satış yapmayı engellediğinden fiyat 0,026 dolardan destek buldu. Boğalar fiyatları yukarı doğru rekor seviyelere çıkarmaya çalışsa da, kazançlar 0,029 dolarlık dirençle sınırlandı. Şu anda, momentum ne satıcılara ne de alıcılara bağlı ve göstergeler her iki yönde de hareketin mümkün olduğunu gösteriyor.

MACD’nin hızlı hareket eden hattı sinyal hattını yakaladığında ufukta yükseliş eğilimi görüldü. Geçiş meydana gelirse, fiyatlar mevcut direnç seviyelerinin üzerine çıkabilir.

Diğer taraftan, Stokastik RSI, endeksin aşırı alım bölgesinde işlem görmesi nedeniyle potansiyel bir tersine dönme sinyalleri verdi. Endeks aşırı satım alanına doğru aşağı doğru hareket ederse, fiyatlar mevcut desteğinin altına düşebilir ve 0,021 $ ‘dan bir sonraki savunmaya yönelebilir.

Algorand (ALGO)

Satış baskısı, fiyatları 0.432 $ ‘da desteğe zorladıktan sonra, boğalar kontrolü yeniden ele geçirdi ve 0.522 $’ da hedef direnç arıyorlardı. Önümüzdeki birkaç seans, dört gün önce ulaşılan 0,54 $ ‘lık yerel bir yüksek seviyeyi düşürdüğü için ALGO’nun fiyatı için çok önemli olabilir. Göstergeler, piyasada güçlü bir satın alma ivmesi olduğu için yukarıda belirtilen yerel yüksek seviyenin gerçekten kırılabileceğini gösterdi.

Göreceli Güç Endeksi, fiyatların yükselişe geçtiğini gösteren aşırı alım bölgesine doğru yükseliyordu. Endeksin aşırı alım bölgesinde işlem görmesi durumunda, ivme fiyatları anlık direncinin üzerine çıkarabilir.

Dengede Satış Hacmi, ayın başından bu yana sürekli olarak düşük seviyelere ulaşarak alıcıların fiyatları yeni seviyelere taşıdığını gösteriyor.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin