Kripto piyasası kırmızı: Çöküşten en çok bu altcoin'ler etkilendi!
Kripto piyasası kırmızı: Çöküşten en çok bu altcoin'ler etkilendi!

Kripto piyasası kırmızı: Çöküşten en çok bu altcoin’ler etkilendi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası bir kez daha kırmızıya döndü ve önde gelen bazı altcoinler %10’dan fazla kayıp yaşadı. Bitcoin, bir ayın en düşük seviyesi olan 34.322 dolar ile yeni dip seviyelerine gerilerken, Ethereum yaklaşık %12 düştü ve yazım sırasında 2.376 dolar seviyesinde işlem görüyor. Son 24 saat içinde, Bitcoin ile takip edilen vadeli işlemler 143.29 milyon dolarlık tasfiye gördü. Tüm kripto para birimleri arasında en iyisi ve bunu 120 milyon dolar ile Ethereum vadeli işlemleri izledi. Genel olarak, verilere göre piyasada 457.55 milyon doların üzerinde tasfiye gördü.

En iyi “Ethereum katillerinden” ikisi olan Cardano ve Avalanche, sırasıyla %14 ve %15 düşüşle en çok kaybedenler arasında yer alıyor. Toplam piyasa değeri, düşüşlerin ortasında 1.58 trilyon dolara geriledi. XRP kripto para biriminin kısa bir süre için trendi aşmasına izin veren Ripple v. SEC davasındaki son olumlu gelişmelere rağmen, kripto para birimi de %11,68 oranında değer kaybederek baskı altında kaldı. Elde edilen verilere göre, Katman 2 ölçeklendirme ağı Polygon (MATIC), son 24 saatte %15.29 düştü. Token şu anda 1,30 dolardan işlem görüyor.

Kripto piyasa duyarlılığı “aşırı korku”ya dönüşüyor

Crypto Fear & Greed Index

BTC fiyat hareketi düşerken, spot fiyat piyasalardan gelen düşüş sinyallerini tamamladığı için duyarlılık yükseldi. Korku ve Açgözlülük Endeksi tarafından ölçülen genel duygu, nötr seviyelerden “aşırı korku”ya döndü. Yazım sırasında, endeks sadece 23/100 olarak ölçüldü ve “aşırı korku”yu karakterize etti. Keskin düşüş, endeksin “tarafsız” bölgeye kaydığı önceki haftadaki davranışlarla tezat oluşturuyor. Bitcoin şu anda büyük spot borsalarda 35.385 dolar seviyesinde.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin