Polygon (MATIC) yükseliş sinyalleri veriyor! Alım fırsatı mı?
Polygon (MATIC) yükseliş sinyalleri veriyor! Alım fırsatı mı?

Polygon (MATIC) yükseliş sinyalleri veriyor! Alım fırsatı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polygon (MATIC) fiyatı Çarşamba günü üst üste yükseldi. Yatırımcılar, 1,40 dolar civarında çift dip oluşumunun yakınında bazı alım fırsatları buluyor. Fiyat, 200 günlük EMA’nın üzerinde 1,68 dolardan etiketlenebiliyorsa daha da yukarı yönlü hareket bekleniyor. Piyasa değerine göre en büyük 15. kripto para birimi, gün için %6,98 artışla 1,56 dolardan işlem gördü.

MATIC’in ters filtreleri geçmesi gerekiyor

Günlük grafikte, Polygon (MATIC), aşağı yönlü bir kanalda işlem görüyor. Rekor seviyelerden neredeyse %55 devalüe ettikten sonra fiyat, nihayetinde 1,35 dolar civarında güvenilir bir destek buldu. MATIC, fiyat seviyesini her test ettiğinde Kasım ayından bu yana önemli kazanımlar elde etti. Düşen fiyat kanalının içinde, MATIC, 50 günlük EMA’nın 2,20 doların altına düştü. Yatırımcılar, 50 günlük hareketli ortalamayı 1,87 dolarda yeniden test etmeye çalışıyor, fiyat %28 gerileyerek en son 1,34 dolara düştü.

Fiyat 50 günlük EMA’yı geçebilirse, bir sonraki yukarı yönlü hedef düşüş eğilimi çizgisine 1,83 dolardan yerleştirilir. Bu seviyenin üzerinde bir günlük veya haftalık kapanış, psikolojik destek olan 2 dolar seviyesini karşılamak için şart. Diğer taraftan, satış baskısında bir canlanma ile fiyat Salı günü 1,34 dolarda yapılan en düşük seviyelere geri dönebilir. Yatırımcılar, en son Ekim ayında görülen seviyeler olan 1,26 doları takip edecekler.

Teknik göstergeler:

RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI), yükseliş eğilimi ile hareketli ortalama çizgisine doğru ilerliyor.

MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı (MACD) hâlâ orta çizginin altında kalıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin