Bu kripto paralar satış baskısı altında! Düşüş derinleşebilir
Bu kripto paralar satış baskısı altında! Düşüş derinleşebilir

Bu kripto paralar satış baskısı altında! Düşüş derinleşebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası son birkaç saat içinde önemli bir düşüş yaşadı. Sonuç olarak, daha geniş bir satış izledi. Sonuç olarak, Bitcoin Cash, 24 saatlik %10,87’lik bir kaybın ardından 15 aylık desteğe geri döndü. Ayrıca, Axie infinity aşağı yönlü düşüşün ardından altı aylık desteği dirence çevirdi. Ayrıca GALA, Bollinger Bantlarının alt bandına meydan okuduğu için önemli ölçüde düşüş yaşadı.

Bitcoin Cash (BCH)

Düşüş aşaması başladığında, BCH keskin bir düşüş yaşadı ve bir yıllık desteğini (şimdi direnç) 387 dolar seviyesinde kaybetti. Yaklaşık %38’lik bir geri çekilmenin ardından (5 Ocak’tan itibaren), 24 Ocak’ta 13 ayın en düşük seviyesine kadar geriledi.

O zamandan beri, alt değer son bir ay için 250 ile 387 dolar arasında yer alıyor. En son geri çekilme, 15 aylık desteğini 260 dolar tabanında bir kez daha test eden bir aşağı kanal (sarı) gördü. Bir toparlanma aşaması başlatmak için, 279 dolarlık seviyesi oldukça önemli.

BCH 264,4 dolardan işlem görüyor. RSI aşırı satım bölgesinde derin bir düşüş yaşadı. Daha fazla geri çekilme, 21 puana yakın destek bulabilir. +DI çizgisi güneye bakarken, korku hissi gözle görülür şekilde arttı.

Axie infinity (AXS)

Dik bir düşüş trendinin ardından AXS, son iki hafta içinde çoklu direnç (önceki destek) seviyelerini kaybetti. Alt, 24 Şubat tarihinde altı ayın en düşük seviyesine ulaşmak için güneye ilerlerken değerinin yüzde 40 oranını kaybetti.

Sonuç olarak, 20 SMA (kırmızı) hızla 50 SMA’nın (beyaz) ve 200 SMA’nın (yeşil) altına düştü. Son birkaç gündeki muazzam satışı yeniden onayladı. Buradan yapılacak herhangi bir geri çekilme, 42 dolar işaretinde test alanları bulmaya devam etmesi beklenebilir.

Yazım sırasında AXS 43,349 dolardan işlem görüyor. RSI aşırı satım bölgesine girerken son gün 22 puanlık bir düşüş gördü. Ayrıca, MACD çizgileri aşağı yönlü bir geçiş yaptı ve önceki analizi doğruladı.

GALA

GALA, 0,421 dolar seviyesini koruyamadıktan sonra yükseliş gücünü kaybetti. Bu işareti kaybettiğinden beri, yukarıdaki seviye ile 0,181 dolar işareti arasında bir aralıkta kaldı.

Son satış aşaması, GALA’yı Bollinger Bantlarının (BB) ortalamasının (kırmızı) altına itti. Alt, son sekiz gün içinde değerinin %44’ünden fazlasını kaybetti. Ayılar baskı uygulamaya devam ederken, Bolinger bantlarının alt bandını test etmeye devam etti. Buradan herhangi bir geri dönüş, 0,23 dolar bölgesinin yakınında direnç bulmaya devam edecek.

Yazım sırasında, GALA 0,1969 dolardan işlem görüyor. RSI, gizli bir düşüş ayrışmasının ardından aşırı satım noktasında önemli bir düşüşe tanık oldu. Bu seviyenin üzerinde bir kapanış, 36 direncini devirme olasılıklarını ortaya çıkarabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin