featured

Kripto para piyasası yatay seyrederken metaverse tokenleri yükseliyor: İşte öne çıkan tokenlerde son durum..!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası geçen hafta yaşanan yükselişin ardından bir süredir yatay seyrediyor. Özellikle Bitcoin’in fiyat hareketlerinin yavaşlaması, Ethereum ve diğer altcoinleri de etkileyerek piyasada bir süredir yatay bir hareketin yaşanmasına neden oldu.

Ethereum fiyatı şu anda 1.800 dolar civarında seyretmeye devam ederken Metaverse tokenları bunun tam aksine bir performans sergiledi. Fakat birçok analist piyasadaki olası değişikliğin Metaverse tokenlarında  bir alım ve satım baskısı yaşamasına neden olabileceğini düşünüyor.

Sandbox kazanmayı sürdürebilir!

SAND fiyatı yükseliş hareketine katılarak 0,3322 dolarlık direnç seviyesinden başarıyla çıktı. Kısa bir süre sonra piyasadaki olumlu havadan etkilenip 0,3694 dolarlık üst direnci test etti ama bu noktada reddedildi. Fiyatın bir süre ivme kaybetmesiyle haber saatiyle SAND fiyatı 0,3526 dolarlık destek seviyesini test ediyor.

RSI kısa bir süredir orta noktanın üzerinde işlem görüyor ve bu da madeni para için devam eden bir fiyat hareketine işaret ediyor. Ayrıca, ortalamalar kısa bir süre için aşırı alım aralığından çıktı, ardından fiyat sürekli düşüyor ve yakında trendin tersine dönme olasılığını gösteriyor.

Boğalar fiyatı 0,3526 dolar destek seviyesinin üzerinde tutmayı başarırsa ivme kazanacak ve 0,3694 dolar direnç seviyesini test etmeye hazırlanacak. Piyasa ivme kazanmaya devam ederse fiyat önümüzdeki günlerde bir koşu yapacak ve üst direnç seviyesi olan 0,3750 doları test edecek.

Diğer taraftan ayılar iktidara gelirse ve Sandbox fiyatı destek seviyesini 0,3526 dolardan aşağı çekerse fiyat ivme kaybedecek ve yakında 0,3322 dolarlık düşük destek seviyesini test etmeye hazırlanacak. Dahası önümüzdeki dönemde destek seviyesini 0,3136 $ ‘dan test etmek için düşecektir.

Piyasadaki değişiklikle Metaverse tokenlarının önümüzdeki günlerde büyük bir alım ve satım baskısı yaşamasına neden olabilir.

Axie Infinity işlem hacmi yükseliyor!

Axie Infinity oyununu çalıştıran Ethereum tokeni, AXS fiyatı 4,65 dolar ile 4,93 dolar arasında kapalı bir alanda işlem gördü. Golden Cross’un ardından token ivme kazandı ve grafiklerinde bir sıçrama gösterdi.

RSI, neredeyse iki haftadır sürekli olarak orta noktanın üzerinde işlem görüyor ve bu da dijital para için büyük bir alım satım gücü olduğunu gösteriyor. Alımın artması işlem hacmini yükseldiğini gösteriyor.  Bununla birlikte AXS’nin kısa süre önce aşırı alım aralığından çıktığı da söylenebilir.

Kripto varlık, son 24 saat içinde değerinde yüzde 19’un üzerinde değer kazandı ve günün en çok kazananı oldu. Eğer boğalar gücü elinde tutar ve fiyatı 5.86 dolarlık direnç seviyesinin üzerine çıkarırsa bu, yeni bir yükseliş hareketini tetikleyebilir. Ayılar etkili olursa trend tersine döner ve destek seviyesi AXS’de düşüşe geçecektir. Bu durumda 4.93 dolardan düşürecek ve daha düşük destek seviyesini 4.65 dolar dan test etmesi mümkündür.

Boğalar direnç seviyesinde tutunursa önümüzdeki günlerde bir koşu yapmak ve direnç seviyesini 6.25 dolarda test etmek için ivme kazanacaktır.

Decentraland kripto parasının fiyatında düzeltme bekleniyor!

MANA kripto para birimi bir haftadan fazla bir süredir büyük bir fiyat dalgalanması yaşıyor. Metaverse hareketinin ardından, fiyat ivme kazandı ve yüzde 10’un üzerine çıktı. 0,3635 dolarlık temel direnç seviyesinde işlem gördü. Ancak 0,3900 dolarda reddedildi ve birden fazla denemeden sonra, Decentraland fiyatı ivme kaybetti ve değerinde küçük bir düşüş yaşadı.

MANA tokenının neredeyse bir hafta boyunca yatay işlem görmesi dijital para için devam eden bir fiyat hareketine işaret ediyor. Ayrıca grafik yeşil histogramda bir düşüş gösteriyor ve bu da fiyatın muhtemelen yakında düzeltmeye uğrayacağını düşündürüyor.

Boğalar fiyatı 0,3635 doların üzerinde tutmayı başarırsa fiyat yeniden ivme kazanacak ve yakında 0,3900 dolarlık direnç seviyesini test etmek için bir koşu yapacak. Ayılar ivme kazanırsa destek seviyesinin 0.3635 dolar civarında seyretmesi bekleniyor. Bu durum uzun sürerse direnç seviyesinin daha fazla düşmesi de olasıdır.

Aksine bir durum olması hâlinde kripto parasının boğaları yükselir ve MANA fiyatı yükselmeye devam edecek ve önümüzdeki günlerde önemli direncini 0,400 dolarda test edecek.

Bunun yanı sıra Metaverse dünyasında akla ilk gelen Ape coin tokeni oluyor. Yedi günlük yükselişi ile yüzde 23’lük bir artış yakalayan APE coinin piyasa değeri yüzde 2’nin üzerinde bir artışa şahit oldu. CoinMarketCap verilerine göre kripto para listesinde 71 sırada olan APE yatırımcıların listesinde yer almaya devam ediyor.

coinpedia

 


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin