Meme coin ve metaverse dünyasındaki yükselişin arkasında ne var?
Meme coin ve metaverse dünyasındaki yükselişin arkasında ne var?

Meme coin ve metaverse dünyasındaki yükselişin arkasında ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Meme coinler ve oyun kripto para birimleri kripto dünyasının dinamiklerini yansıtan iki farklı türdür. Bununla birlikte, Bitcoin’in son yükselişi bu varlıklarda da bir ralliyi tetikledi. Özellikle son zamanlarda Pepe coin yüzde 100’e varan bir yükseliş yaşadı ve piyasada en iyi performans gösteren varlıklardan biri haline geldi. Ancak Pepe coin’in bu rallisinin Bitcoin’deki yükselişin sonunu getirdiğine dair spekülasyonlar yayıldı.

Metaverse dünyasının yükselişi

Oyun ve metaverse kripto para birimleri hafta sonu boyunca iyi performans gösterdi. Gala Games’in yerel token’ı GALA’da bu yükselişe uyum sağladı ve 14 Ağustos’tan beri ulaşamadığı bir nokta olan 0,02200 doları yakaladı. GALA ayrıca 50 günlük hareketli ortalamasının üzerine çıkmayı başardı ve 0,016 dolar seviyesini desteğe çevirdi. Bu yüzden varlık 0,016 doların üstünde kısa vadede güvende görünüyor.

Axie Infinity (AXS) ve Decentraland (MANA) ise GALA’ya benzer bir ivme yakaladı ve çift haneli kazançlar kaydetti. Ayrıca bu kripto paralar da 50 günlük hareketli ortalamalarının üzerine çıktı ve ağdaki aktiviteleriyle dikkat çekti.

Spot Bitcoin ETF’nin onayı neden önemli?

Bitcoin ve diğer kripto para birimleri değişen piyasa koşullarına hızla uyum sağladı ve bu zorlu dönemde nispeten iyi performans gösterdi. Kripto piyasası yükselirken Amerikan hisse senetleri ve tahvilleri değer kaybetti. S&P 500 ve Nasdaq 100 endeksleri düzeltme bölgesine gerilerken, 30 ve 10 yıllık tahvil getirileri son yılların en yüksek seviyelerine yükseldi.

Bununla birlikte, kripto piyasasındaki yükselişin temel nedeni spot Bitcoin ETF onayının tekrardan gündeme gelmesidir.

Spot Bitcoin ETF’nin SEC tarafından onaylanması halinde piyasanın geleneksel finansal sisteme uyumu artarak daha fazla kurumsal yatırımcıyı bünyesine çekebilir. Bu yüzden spot Bitcoin ETF onayı büyük bir önem teşkil ediyor.

Ayrıca artan ABD borç ve tahvil getirileride yatırımcılar arasında endişeye sebep oldu ve güvenli bir liman olarak Bitcoin’e yönelmelerine yol açtı. Bitcoin’in son zamanlarda dijital altın olarak algılanması giderek yaygınlaşıyor.

Meme coin hakimiyeti

Bu arada, Pepe coin’in son rallisi meme coin’lere olan ilgiyi yeniden canlandırdı ve yatırımcıları alternatif varlıklar aramaya itti. Ön satış aşamasında olan Meme Kombat ise bu varlıklardan biri olabilir. Blockchain, yapay zeka, Web3 ve meme’leri bir araya getiren Meme Kombat projesi büyük bir potansiyele sahip. Staking özellikleri ile öne çıkan Meme Kombat, bu mekanizmayı merkeziyetsiz oyunlarla birleştirerek benzersiz bir token sunuyor. Oyna-Kazan (P2E) özellikli Meme Kombat token ön satış etkinliğinde yatırımcılar, 0,1667 dolar karşılığında MK token satın alabilir. Ayrıca yatırımcılar ETH veya USDT kullanarak Meme Kombat token satın alabilir. Siz de bu projenin bir parçası olmak istiyorsanız ön satış aşamasına katılabilirsiniz

invezz


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin