featured

Bu göstergeye göre kripto para piyasasındaki iyileşme çok da uzak değil!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yatırımcılar bir süredir kripto para piyasasının toparlanmasını ve nihayet kâra geçmeyi bekliyorlar. Santiment, piyasadaki yaklaşan toparlanmanın bir işaretini paylaştı.

USDT piyasaya geri dönüyor

Zincir üstü verilere göre sağlayıcılar, balinalar ve köpekbalıkları piyasaya yeniden dağıttıkları USDT’nin bir kısmını geri ekliyorlar. Arz, balinaların adreslerine geri dönerken piyasa lideri olan Bitcoin’in fiyatında hafif bir toparlanma bekleniyor.

Tarihsel olarak, Bitcoin ve USDT birbirleriyle güçlü bir korelasyon gösteriyor. Balina adreslerinde USDT arzının artmasıyla birlikte, Bitcoin bir yükseliş trendine giriyor. Bu yüzden adreslerdeki arzın mevcut artışı Santiment tarafından bir yükseliş işareti olarak görülüyor.

kripto para

Stablecoin’ler Bitcoin, Ethereum ve diğerleri gibi daha değişken varlıklara kıyasla daha kolay kullanıldığından, piyasadaki stablecoin arzının artması her zaman piyasa katılımcılarının satın alma gücünde bir artış olarak kabul edilir.

Ne yazık ki USDT arzı, 2021’in sonlarında meydana gelen düşüşten önce gördüğümüz değerlere yakın değil. Bu değerlerin toparlanması büyük olasılıkla aylarca süren bir birikimin sonucunda olacak. Fiyat performansı açısından kripto para piyasası lideri olan Bitcoin, 20,000 doların üzerine çıktığı Eylül ayından bu yana piyasada herhangi bir pozitiflik göstermiyor.

Bu haftaki çeşitli makro-finansal olaylar büyük olasılıkla BTC ve genel olarak kripto para birimleri gibi riskli varlıklar üzerinde baskı yaratıyor. Bu nedenle hızlı bir toparlanma yaşanması pek olası değil.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin