Kripto madenciliğine ilgi yeniden canlanıyor! Canaan açıkladı
Kripto madenciliğine ilgi yeniden canlanıyor! Canaan açıkladı

Kripto madenciliğine ilgi yeniden canlanıyor! Canaan açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto madencilik donanımı üreticisi Canaan Creative, üçüncü çeyrekte 12,7 milyon dolar net zarar bildirdi. Söz konusu meblağ hisse başına 54 sente denk geliyor. Bu da ikinci çeyrekteki 2,38 milyon dolarlık zararın dört katından fazla veya hisse başına 10 sentten fazla.

Canaan hisseleri düşüşte

Pazartesi günü yayımlanan denetlenmemiş bir mali rapora göre, Çin merkezli Hangzhou şirketinin toplam net geliri, önceki çeyrekten bu yana %5 düşüşle 24 milyon dolar oldu.

Bitcoin fiyatı ise 3. çeyrekte %18 arttı.

Canaan’ın elinde bulunan nakit, üçüncü çeyrekte neredeyse %18 artarak, önceki çeyrekteki 22 milyon dolardan 26 milyon doların üzerine çıktı.

CFO duyurdu: “Kripto madenciliğine ilgi canlanıyor.”

Şirketin CFO pozisyonunda bulunan Quanfu Hong, önemli ölçüde daha büyük bir üç aylık zarar bildirirken bir miktar iyimserlik sunmayı ihmal etmedi. Hong, şu sözleri kullandı:

“Pazardaki madencilik makinelerine yönelik talep 2020’nin 3. çeyreğinde toparlanmaya devam etti. Dördüncü çeyrekten başlayarak teslim edilmesi planlanan çok sayıda önsipariş aldık.

Canaan hisseleri dördüncü çeyrekte bugüne kadar %183 artarak çarşamba günü 7,25 dolara ulaştı. 4. çeyreğin sonunda ise hisse senedi ilk listelemesinden yaklaşık %85 düştü ve 1,83 dolardan işlem gördü.

Son kontrolde, Canaan hisseleri %13 düşüşle 5,23 dolardan işlem gördü.

Şirket, Hong Kong Menkul Kıymetler Borsası’nda halka arz planlarından vazgeçtikten sonra, Nasdaq’da 12 aydır işlem görüyor.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin