Kripto girişim firması Paradigm, tokenize edilmiş ürün piyasası Zora'ya yatırım yapıyor
Kripto girişim firması Paradigm, tokenize edilmiş ürün piyasası Zora'ya yatırım yapıyor

Kripto girişim firması Paradigm, tokenize edilmiş ürün piyasası Zora’ya yatırım yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tokenleştirilmiş ürünler için Ethereum tabanlı bir piyasanın arkasındaki şirket olan Zora, Paradigm’den bir yatırım aldı.

Alınan yatırım

Kripto VC firmasının kurucu ortağı Fred Ehrsam, haberi Perşembe akşamı Twitter’da duyurdu. Anlaşma şartları açıklanmadı.

Paradigm’ın yatırımı, Zora’nın ilk gizli moddan çıkıp piyasaya girmesinden bir yıl sonra geliyor. The Block’un o sırada bildirdiği gibi, piyasa dinamik bir fiyatlandırma mekanizması kullanıyor ve belirli bir işin ne kadar ilgi çektiğine bağlı olarak fiyatların yükselmesine ve düşmesine izin veriyor. Zora’nın temelinde yatan konsept, içerik oluşturucuların çalışmalarının ikincil piyasalarda kazandığı değerin bir kısmını yakalayabilmesidir.

Bir blog gönderisinde, Ehrsam, Paradigm’ın hissesini, misli olmayan tokenlerin veya NFT’lerin geleceğine ilişkin bir yatırım olarak etkili bir şekilde konumlandırdı.

NFT’ler, dijital bir ürün veya yaratıma bağlı benzersiz blok zinciri tabanlı veri parçalarıdır. Ana akım olarak tanımlanabilecek bir olaydan geçiyorlar, büyük gazetelerde yer alıyorlar ve bir dizi popüler figürü dikkat ve hype arasında alan girmeye teşvik ediyorlar.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin