Elon Musk, 'kişisel olarak ve Tesla ve SpaceX üzerinden' 5 milyar doların üzerinde Bitcoin'e sahip
Elon Musk, 'kişisel olarak ve Tesla ve SpaceX üzerinden' 5 milyar doların üzerinde Bitcoin'e sahip

Elon Musk, ‘kişisel olarak ve Tesla ve SpaceX üzerinden’ 5 milyar doların üzerinde Bitcoin’e sahip

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tesla’nın Bitcoin’e yatırım yapmasından bu yana, Elon Musk varlığa sahip olsun veya olmasın, birçok spekülasyon söz konusu. Bu fikri besleyen eski Beyaz Saray İletişim Direktörü Anthony Scaramucci, bugün erken saatlerde ilginç bir yorum yaptı.

Musk çok fazla BTC’ye sahip

Skybridge Capital’in kurucusu, Musk’ın şirketleri aracılığıyla ve kişisel olarak 5 milyar doların üzerinde Bitcoin’e sahip olduğunu iddia etti. Scaramucci, bu iddiaya ek olarak, Tesla’nın yanı sıra SpaceX’in bile bilançosundaki dijital varlığın sahibi olduğunu anladığını söyledi.

Scaramucci’nin Twitter’daki iddialarının arkasındaki neden bilinmemekte. Ancak Skybridge kurucusu, Elon Musk’ın iddia edilen kişisel Bitcoin fonları konusunda olumlu bir tavır sergiledi. Ona göre Musk, Bitcoin ile ilgili “enerji FUD’unun” bir yansımasını sundu ve şunları söyledi:

Hiçbir canlı, gezegeni iklim değişikliğine karşı korumak için daha fazlasını yapmadı.

Scaramucci’nin Elon Musk’ın “kirli varlığa” (Bitcoin’i tanımlamak için kullanılan FUD terimi) yatırım yapacağı fikrine değindiği ortaya çıktı. Bitcoin madenciliğinin geleceğinin yenilenebilir enerji olduğunu belirterek sözlerini tamamladı:

Elon Musk geleceği görüyor 1) yenilenebilir enerji kaynakları fosil yakıtların yerini alıyor 2) Bitcoin altını, yenilenebilir enerjiyi, hisse senetlerini ve sanatı şeytanlaştırıyor ve baskın değer deposu oluyor.

Son zamanlarda, Scaramucci, Bitcoin’in yüksek enerji tüketimine olan bağımlılığı gibi düşüş eğilimli anlatıları ele alıyor, bu da Bill Gates ve Bank of America’daki araştırmacılar gibi bazı kişilerin şüpheci kalmasının bir nedeni. Son zamanlarda Microsoft kurucusu, ağın enerji tüketimi nedeniyle şu anda Bitcoin konusunda “yükselişte” olmadığını da itiraf etti. BoA, Bitcoin’i son derece volatil, pratik olmayan ve bir değer deposu olarak başarısız olan bir varlık olarak ifade etmişti.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin