Kripto bağlantılı şirketlerin performansı göz doldurdu
Kripto bağlantılı şirketlerin performansı göz doldurdu

Kripto bağlantılı şirketlerin performansı göz doldurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – The Block tarafından toplanan verilere göre, geçtiğimiz on iki ay dijital varlık alanında çalışan halka açık şirketler için iyi geçti.

Devasa artışlar

Aşağıdaki grafikte gösterildiği gibi, Galaxy Digital ve Silvergate gibi sektörün önde gelenleri hisse senedi fiyatlarının 2020’nin başından bu yana yükseldiğini gördü ve bu iki firma sırasıyla %1,105 ve %672 değer kazandı.

Ancak dikkat çeken, Şubat 2020’den bu yana hisselerinin %6.000’den fazla arttığını gören, Kanada’da listelenen bir aracı kurum olan Voyager Digital. Bir yıldan kısa bir süre önce, VYGVF yaklaşık olarak 0.23 $’dan işlem görüyordu. Şimdi, borsa verilerine göre, firmanın hisseleri yazının yazıldığı an itibariyle yaklaşık 15 $’dan işlem gördüğü görülüyor. Voyager’ın sabit piyasa değeri, Yahoo!Finance verilerine göre yaklaşık 1,96 milyar dolardır.

MicroStrategy fenomeni

Bir hisse senedinin yükselişi için kesin faktörler her zaman değişse de, bu belirli menkul kıymetlerin, kripto alanında vekil yatırım türleri olarak hizmet ettikleri için dikkat çekmiş olması mümkündür. Doğrudan bitcoin gibi kripto para birimlerine yatırım yapmak yerine, yatırımcılar işletme hisse senetleri yoluyla sektöre yönelebiliyor. Bazı yorumcular, bütçe yönetimi politikasının bir parçası olarak yüz milyonlarca dolar değerinde Bitcoin satın alan MicroStrategy’yi bu fenomenin bir örneği olarak vurguladılar.

Ve son örnek ne olabilir? ABD’li otomobil üreticisi Tesla Pazartesi günü Ocak ayında 1.5 milyar dolarlık Bitcoin satın aldığını açıkladı. TSLA’nın fiyatı şu anda bu sabahki haberlerin ardından günlük ticarette %1 arttı.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin