Shiba Inu ve Binance Coin fiyat analizi: Bu göstergeler güzel ipuçları veriyor!
Shiba Inu ve Binance Coin fiyat analizi: Bu göstergeler güzel ipuçları veriyor!

Bitcoin rekor kırarken büyük kripto para borsalarına erişim sorunu yaşandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – En büyük kripto para borsalarından bazıları, Tesla’nın (TSLA) 1,5 milyar dolarlık Bitcoin yatırımını duyurmasının BTC fiyatının 44.000 doların üzerinde yeni zirvelere yükselmesiyle erişim sorunları yaşamaya başladı.

Bugün bazı büyük kripto borsaları çöktü

Binance, Coinbase, Gemini ve Kraken için durum sayfalarına ve tweet’lere göre platformlar, trader’lar gelen bant genişliği talebindeki artışın ardından web ve mobil cihazlarda zorluklarla karşılaştı.

Binance para çekme işlemlerini kısa bir süre için devre dışı bıraktı, ancak borsa şu anda tüm işlevlerinin bir kez daha düzgün çalıştığını belirtiyor.

Söz konusu erişim sorunları, Tesla’nın ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na verdiği bir dosyada Bitcoin’e 1,5 milyar dolar yatırım yaptığını ve “zaman zaman veya uzun vadede dijital varlıklar edinebileceğini ve elinde tutabileceğini” söylemesinin ardından, piyasa faaliyetlerindeki ani artışla ortaya çıktı.

Haberler hızla yayıldıkça, Bitcoin fiyatı %15 civarında artarak tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 44.801,87 dolara yükseldi. Şu anda kripto para birimi 43.640 dolar civarında işlem görüyor.

Yüksek oynaklık dönemlerindeki erişim sorunları bitmiyor

Bildirilen kesintiler, trafik hacminin arttığı, bitmek bilmeyen bir sorun döngüsünün en sonuncusu olarak karşımıza çıktı.

Borsalardan gelen geçmiş sorunların ele alındığına dair güvencelerine rağmen, platformlar fiyat pump’ları gibi yüksek trafik dönemlerinde düzenli olarak çökmeye devam ediyor. Öyle ki bu volatilite dönemleri, çoğu yatırımcının hizmetlerinin en istikrarlı olmasını istediği zamanlar.

Tesla’nın 1,5 milyar dolarlık Bitcoin yatırımı haberinin yanı sıra, SEC’e sunulan rapor, Tesla’nın arabaları için Bitcoin’i ödeme olarak kabul etmeye başlayacağını da öne sürdü. Şirket artık Bitcoin’de rezerv tutabildiğinden, bu şekilde elde edilen tokenleri derhal tasfiye etmesi gerekmeyecek.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin