Bitcoin

Kraken verileri büyük Bitcoin akışını gösteriyor: BTC fiyatı yakında 30 bin doları aşacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Zincirleme veriler, ABD merkezli kripto para borsası Kraken’in birkaç yıl içinde rezervlerine en büyük Bitcoin depozitosunu kaydettiğini gösteriyor. Bu, bir hafta öncesine kıyasla BTC fiyatında yüzde 5’lik bir sıçramanın ortasında geldi.

Kraken verileri büyük Bitcoin akışını gösteriyor!

Crypto Quant’ın zincirleme verilerine göre borsada büyük bir BTC akışı kaydedildi ve bu da en iyi kripto para birimi için potansiyel bir boğa koşusu ortamı etrafında spekülasyona işaret etti. Borsaya 14.924 Bitcoin’lik büyük bir giriş kaydedildi ve bu rakam 2018’den bu yana Kraken’de kaydedilen en büyük rakam oldu.

Bitcoin

Yüksek hacimlerdeki borsa girişleri tarihsel olarak Bitcoin için yakın gelecekteki fiyat artışlarıyla ilişkilendirilir. Dolayısıyla 30.000 dolarlık dönüm noktasının aşılması rallinin bir sonraki ayağı için psikolojik bir destek görevi görebilir.

Kripto para piyasasında teşvik edici gelişmeler

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Grayscale ve Ripple XRP davalarındaki son gerilemeleri ve spot Bitcoin ETF’lerinin onaylanmasına ilişkin iyimserlik, kripto para ekosistemi için olumlu gelişmeler olarak ortaya çıkmaktadır.

Ancak XRP davasının sonuçlanması en az 2025 yılına kadar sürebilirken Blackrock gibi şirketlerin spot ETF başvurularının 2024 yılına kadar onaylanma şansı neredeyse hiç yok.

Makroekonomik cephede, ABD hükümeti son saatte kapanmayı önleyerek beklenen Bitcoin rallisini tetikledi. Kripto para biriminin teknik altyapısında da 2024’ün ikinci çeyreğinde gerçekleşmesi planlanan Bitcoin Halving olayıyla birlikte bir yükseliş söz konusu. Genel olarak yatırımcıların kripto para biriminin potansiyelini ölçmek için bakabileceği birden fazla faktör var.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin