Justin Sun, Greta Thunberg'e 1 milyon dolarlık bağış yaparak destekledi
Justin Sun, Greta Thunberg'e 1 milyon dolarlık bağış yaparak destekledi

Justin Sun, Greta Thunberg’e 1 milyon dolarlık bağış yaparak destekledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tron (TRX) kurucusu Justin Sun, genç İsveçli aktivist Great Thunberg’in iklim krizi konusunda küresel farkındalık yaratma çabalarına 1 milyon dolar değerinde kripto para bağışında bulunmaya söz verdi.

Justin Sun’un 18 Aralık’ta kişisel Twitter hesabından paylaştığı twette İsveçli aktivist Great Thunberg’ün görüşlerini ve kendisini desteklemek istediğini belirtti. Sun’ın paylaştığı tweet su şekilde:

 

Son BM iklim müzakereleri, şimdiye kadarki en uzun çok taraflı iklim müzakerelerinin rekorunu kırdı, ancak yeni bir küresel karbon ticareti piyasası için kuralların belirlenmesi ve daha iddialı emisyonların azaltılması hedeflerinin benimsenmesi gibi kilit meseleler üzerine çıkmaza girdi.

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, 15 Aralık’ta yayınlanan bir tweette, “# COP25’in sonuçlarından dolayı hayal kırıklığına uğradığını” belirtti.

Justin Sun, kripto paraların ‘karbon ayak izini’ azaltabileceğine inanıyor. Ancak, birçok Bitcoin eleştirmeni, Bitcoin madenciliğinin gezegen için yıkıcı olduğuna işaret ediyor, çünkü çok fazla elektrik gerektiriyor, bu nedenle gezegenin kaynakları üzerindeki baskıyı arttırıyor.

Cointelegraph

Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin