IOTA Haftalık fiyat analizi, iota, kripto para, kripto para haberleri
IOTA Haftalık fiyat analizi, iota, kripto para, kripto para haberleri

IOTA haftalık fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

IOTA haftalık fiyat analizi ile piyasa değeri bakımından onuncu sırada bulunan kripto parayı inceleyeceğiz. Daha önce 4. sıraya kadar yükselen IOTA son 3 ayda 10. sıraya geriledi.

IOTA ekibi ve bir güvenlik araştırmacısı arasındaki çirkin konuşmalar geçtiğimi günlerde gündeme gelmişti. Bu olaydan sonra IOTA kurucusunun ve ekibinin projeyi daha da ileri götürme kapasitesi hakkındaki sorular çoğalmaya başlamıştı. Fakat bu olaydan sonra IOTA’nın fiyatı düşmedi, bu da yatırımcıların ekibe olan güvenden vazgeçilmediğini gösteriyor.

IOTA Haftalık fiyat analizi

Haftalık Tablo

iota-usd

Kripto para,kasım ayının başından aralık ayının başlarına kadar, 0.33870 dolar gibi düşük bir seviyeden 5.59 dolara kadar yükselerek beş hafta içinde %1550 yükseliş sergilemişti. Bundan sonraki 5 hafta boyunca kripto para dalgalanmaya devam etti. Şubat ayının başında 1.2 dolara kadar düştü.

Daha önceki yükseliş rallisi 5 hafta sürmüştü. Bu kadar düşüş yaşandıktan sonra IOTA’dan yine bir ralli bekleyebilir miyiz? Düşüşün sona erdiğini teyit edecek seviyeleri tanımlamak için günlük tabloya bakalım.

Günlük Tablo

iota günlük grafik

2 şubattan bu yana fiyat 1,5 ila 2,2117 dolar arasında gidip geliyordu. Şu an grafiğe bakıldığında fiyatların dar bir üçgene doğru yol aldığını görüyoruz. Hareketli ortalamalara fiyatın gerilediğini görüyoruz. Ancak IOTA 20 günlük EMA’de yükselmeye başlıyor. 50 günlük SMA’e bakıldığında  aralıktaki üst sınırın 2,2418 dolara yakın olduğunu görüyoruz.

Fiyat aralığı üçgeni yukarı doğru kırarsa ve günü bunun üstünde kapatırsa, ilk hedef 2,9234 dolar olur. Görülebileceği gibi, ana direnç noktası 3 dolar, 3 dolara gelmeden sadece 2,62 dolarda küçük bir direnç görebiliriz.

Fiyat aralığı üçgeni aşağı doğru kırarsa ve günü bunun altında kapatırsa, 0,7883 dolarlık bir hedefi olur. Aynı zamanda, 1,1 dolar ve 1,2 dolar arasındaki destek bölgesinden de alım yapılabilir.

Bununla birlikte, fiyat yükselirse ve 2,23 doların üzerinde kapanırsa, long pozisyonlar için uygun bir stop-loss noktası koyulabilir. Eğer boğa piyasasına girilip 3 dolar seviyesine çıkılırsa, 4 dolarlık bir ralli bekleriz. Eğer 1 doların altında bir düşüş yaşanırsa, bu seviyelerden toplanmasını tavsiye etmiyoruz.

Cointelegraph


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin