Evde Ethereum madenciliği yaparak yılda 122 bin dolar kazanıyor! Ekipmanını açıkladı
Evde Ethereum madenciliği yaparak yılda 122 bin dolar kazanıyor! Ekipmanını açıkladı

İngiliz madencilik şirketi Mayıs ayındaki Bitcoin yarılanmasına rağmen devasa gelir elde etti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Londra Borsası’nda listelenen madencilik şirketi Argo Blockchain, geçen yıla göre % 545 daha fazla Bitcoin madenciliği yapmış durumda. Şirketin karı % 280 arttı.

Halka açık madencilik şirketi Argo Blockchain, son Bitcoin (BTC) yarılanmasına ve bir dizi “zorlu koşullara” rağmen, 2020 için ara dönem için yükseliş sonuçları yayınladı.

Gelirlerdeki artış

Argo Blockchain PLC’nin, Londra Menkul Kıymetler Borsası’nın ana piyasasında listelenen hisseleri Londra’da bulunmaktadır. 30 Haziran’a kadar altı ay boyunca, şirketin gelirleri 11,2 milyon sterline (14,48 milyon dolar) ulaştı. 2019’un ilk yarısına göre % 280 artış (2,93 milyon sterlin veya 3,79 milyon dolar) anlamına geliyor.

Şirkete göre, gelirdeki artış “üretimdeki büyük artışı” yansıtıyor. 2020’nin ilk altı ayında çıkarılan toplam Bitcoin sayısı, 2019’un ilk yarısından (306 BTC) % 545 artarak 1.669 BTC’ye ulaştı.

Argo’nun CEO’su Peter Wall geçen yıl şirketin stratejik olarak “yeni madencilik ekipmanlarına yatırım yapmaya ve bu teçhizatı olabildiğince verimli bir şekilde çalıştırmaya odaklandığını” söyledi.

Argo’nun ara yönetim raporu, şirketin yılın ilk üç ayında Bitcoin madenciliği yapmak için kabaca 11 bin yeni makinenin kurulum ve üretim sürecini içeren “büyük altyapı yapılandırmasının” kapsamını ortaya koyuyor.

Genişleme ne anlama geliyor?

Bu genişleme, görünüşte, Mayıs 2020’de Bitcoin yarılanmasına giden yolda kripto para birimleri için “önemli belirsizliğe” ve “oldukça değişken fiyatlandırma ortamına” rağmen sağlam sonuçlar elde edilmesine yardımcı oluyor.

Daha önce bildirildiği gibi, “yarılanma”, Bitcoin blok zincirindeki her blok için madencilik ödüllerinin periyodik ve önceden kodlanmış olarak % 50 azaltılmasını ifade eder. Bu Mayıs ayındaki yarılanma olayı, hem kripto para biriminin fiyatı hem de madenciler üzerindeki etkisi nedeniyle kripto topluluğu tarafından çok merakla beklendi ve yakından izlendi.

Kargaşalı altı ay boyunca yarılanmanın etkisini özetleyen Argo yönetimi, yarılanmanın “verimsiz madenciler üzerinde daha fazla baskıya neden olduğunu ve zorluk oranlarını etkileyebileceğini” belirtti.

Wall, “SHA-256 hashrate ve madencilik zorluğunu yakından takip ediyoruz ve her ikisinin de yeni makineler çevrimiçi hale geldikçe bu yılın ikinci yarısında yükselmeye devam etmesini bekliyoruz” ifadesini kullanıyor.

Cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin