featured

Dogecoin fiyat tahmini geldi: “DOGE yıl sonunda bu seviyeleri görecek”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Analistler, 2022’nin sonunda Dogecoin fiyatının 0,25 dolara ulaşacağını tahmin ediyor. Finder’ın CEO’su Fred Schebesta’ya göre diğer meme coinler gelip geçici ama Dogecoin’in kalıcı olduğunu söylüyor. Analistler, birkaç Dogecoin destekçisine rağmen, genel olarak meme tabanlı varlıkların gelecekte yatırımcılar için çekiciliğini kaybedeceğini düşünüyor.

Dogecoin (DOGE) için sırada ne var?

Ancak birçok analist, kriptonun doğası gereği, sonuç olarak DOGE’nin değerinin düşeceğini de tahmin ediyor. DOGE, SHIB ve daha birçok kripto para kripto alanına yeni gelenlerin dikkatini çekti. 2022 yılına kadar, yatırımcılar daha değerli varlıklar aradıkça meme paralara olan ilginin kaybolabileceği söyleniyor. y

Dogecoin topluluğu geliştikçe, Dogecoin’in ortak yaratıcılarından Jackson Palmer ve Billy Markus, Mart 2014’te sabit bir blok ödül programına geçme kararı aldı. Mevcut zaman çizelgesine göre her yıl 5,2 milyar Dogecoin üretildiği tahmin ediliyor.

Dogecoin‘in ağ güvenliği, madencilerin aynı anda hem Dogecoin hem de Litecoin madenciliği yapmasına izin vermesine olanak tanıyacak. Dogecoin’deki bloklar Bitcoin’den çok daha hızlı üretildiğinden DOGE’deki işlemler çok daha hızlıdır.

Uzmanlar Dogecoin’in 2022’nin sonunda mevcut değerinin birim başına 0,163 dolara ulaşmasını bekliyor. Meme coin şu anda 0,11 dolardan işlem görüyor, 24 saatlik en düşük 0,11 dolar ve en yüksek 0,14 dolar değerinde işlem görüyor.DOGE 24 saatlik 650,45 milyon dolarlık bir hacim açıkladı.

CoinMarketCap verilerine göre Dogecoin’in değeri önceki yedi gün içinde %12,6 düştü. Ancak buna rağmen bu yıl şimdiye kadar ABD doları karşısında %147 arttı. DOGE, 17.5 milyar dolar civarında bir piyasa değerine sahip ve onu 13. en büyük kripto para haline getiriyor.

Şu anda, meme paraları piyasa değeri, 1.8 trilyon dolarlık kripto ekosisteminin %0,96’sı. Analistler, gelecekte Dogecoin için değer beklentileri hakkında çeşitli bakış açıları dile getirdi. Böyle bir yön, Ukrayna’daki kötüleşen krizin bir sonucu olarak Bitcoin piyasasının mevcut aşağı yönlü gidişat ile birlikte geldi. Yaşanan jeopolitik olayların ardından kripto piyasası düştü ve Dogecoin dahil çoğu kripto para zarar gördü.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin