Ethereum'da zor günler kapıda
Ethereum'da zor günler kapıda

Ethereum’da görülmemiş kabus geliyor! Bloomberg’den inanılmaz tahmin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bloomberg, Ethereum hakkındaki yeni tahminlerini paylaştı. Son çıkan Intelligence raporunda, Bloomberg analistleri Ethereum’un 1.700 dolara kadar düşebileceğini tahmin ediyor. Ancak düşüşün ardından yukarı yönlü bir düzeltme gelebilir.

Ethereum için sıradaki hedef 1.700 dolar olabilir

Bloomberg, Ethereum’un (ETH) geçen yılın Haziran-Eylül fiyat hareketini taklit edebileceğini ve 1.700 dolara düşebileceğini açıkladı.

“Ethereum geçen yazı tekrar edebilir ve yaklaşık 1.700 doları tekrar ziyaret edebilir. Daha zayıf kaldıraçlı uzun pozisyonlar temizlendikten sonra, Kasım ayında 4.800 dolar civarında yeni bir zirve görmüştük.”

Tipik olarak, bir ayı fırtınası uzun pozisyonları kısalardan daha fazla etkiler. Ancak bu durumda Bloomberg, bu düşüş hareketinin etkilerinin Ethereum kısa pozisyonlarına uzun pozisyonlardan daha fazla zarar vereceğini iddia ediyor.

Uzun vadeli görünüm çok iyi

Bloomberg, ileriye dönük olarak, en değerli ikinci kripto para birimi için uzun vadeli olumlu bir görünüm sürdürüyor. Ethereum’un temellerini, azalan arzı ve artan talebi nedeniyle yakın vadede 100.000 doları devirmesi beklenen Bitcoin’inkiyle karşılaştırıyor.

Bloomberg’e göre Ethereum ve Bitcoin’in yukarı doğru hareket etmeye devam etmesi bekleniyor. Her iki kripto para biriminin de hala çok erken benimseme aşamalarında olduğu belirtiliyor.

Bazı önde gelen platformlar ve kilit oyuncular da Ethereum için uzun vadeli bir yükseliş fiyatı tahminine sahip görünüyor. Tasarruf platformu Finder.com, bu yılın sonlarında Ethereum (ETH) için beklenen fiyat olarak 7.609 dolardan söz ediyor. Ancak pazar rekabeti nedeniyle yine de yıl sonuna kadar 6.000 dolara düşmesini bekliyor.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin