Ethereum cüzdanı yeni sürümle kurumların DeFi'ye girmesini istiyor
Ethereum cüzdanı yeni sürümle kurumların DeFi'ye girmesini istiyor

Ethereum cüzdanı yeni sürümle kurumların DeFi’ye girmesini istiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Metamask, kurumsal yatırımcıları “profesyonel bir DeFi işlem masası çalıştırabilecek” yeni bir cüzdanla alana çekerek 14 milyar dolarlık DeFi ekosistemini büyütmeyi hedefliyor.

Ethereum cüzdanı MetaMask, yakında piyasaya sürülecek kurumsal düzeyde sürümle kurumsal yatırımcıları merkezi olmayan finans sektörüne çekmeye çalışıyor.

Token swapları

Aylık 1 milyondan fazla aktif kullanıcısı olan popüler cüzdan, bu yılın Ekim ayında token swaplarını başlattı ve şimdi daha da genişlemeyi planlıyor. Geliştiriciler, DeFi protokollerinin şu anda profesyonel ticaret firmaları için çok verimsiz olduğunu ve “muhasebe, vergi ve Kâr-Zarar amaçları için sağlam bir raporlama” olmadığını belirledi.

Duyuruya göre, yükseltilmiş sürüm “ticaret firmaları ve kripto saklama görevlilerini” hedefliyor ve onlara “token takas etme, ödünç alma, ödünç verme ve Ethereum uygulamalarına yatırım yapma” da dahil olmak üzere “kurumsal düzeyde özellikler” sağlayacak. Ayrıca kullanıcılara, profesyonel bir DeFi işlem masası çalıştırmak için gerekli “operasyonel, güvenlik ve raporlama özelliklerini” sağlayacak.

Dijital varlık saklama firması Curv, eToro da dahil olmak üzere firmanın mevcut müşterileri tarafından kullanılacak olan yeni Curv DeFi ürününü oluşturmak için yeni MetaMask cüzdanını dahil ederek cüzdanın ilk kullanıcısı olacak.

Acil ihtiyaç

Curv CEO’su ve kurucu ortağı Itay Malinger, kurumsal düzeyde DeFi çözümlerine acil bir ihtiyaç olduğunu söyledi:

“DeFi için güvenilir ve güvenli bir kurumsal çözüm olmadığından, kuruluşlar geçici çözüm olarak MetaMask’ın perakende düzeyinde kullanımına veya bireysel uygulamalarla özel entegrasyonlara dönüyor.”

Kurumsal cüzdanın piyasaya sürülmesine giden yolda ConsenSys Codefi, belirli ürün özelliklerini şekillendirmeye yardımcı olmak için “belirli ortakların, emanetçilerin ve profesyonel ticaret firmalarının” erken erişim elde edeceği bir Erken Benimseyen Programı başlatacak.

Bu yılın başlarında MetaMask, mobil cüzdanını piyasaya sürdü ve Web3 tarayıcı cüzdanını, “bir web sitesiyle ilişkilendirmek için bir veya daha fazla hesap seçme” gibi ek özelliklerle birlikte 8.0’a yükseltti.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin