Kripto dünyasında bu hafta nasıl geçti? Ön plana çıkan varlıklar neler oldu?
Bitcoin mi Ethereum mu? Geleceğin kripto parası hangisi?

Altınlarını satıp BTC ve ETH’ye yatıran milyonerden dikkat çeken Bitcoin ve Ethereum açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Hedge fonu milyoneri ve Real Vision CEO’su Raoul Pal, Ethereum’un piyasa değerinin uzun vadede Bitcoin’i geçecek şekilde büyüyebileceğini iddia etti.

Pal: “Ethereum piyasa değeri Bitcoin’i geçebilir.”

Makro yatırımcı, The Pomp Podcast’te Anthony Pompliano ile yaptığı röportajda, Bitcoin’i hâlâ bir değer deposu olarak tercih etse de, Ethereum’un platforma akan insan ve parasal enerji nedeniyle çok fazla potansiyele sahip olduğunu söylüyor.

“Benim için Bitcoin saf teminattır. Herkesin yıldırım katmanını ve diğer tüm şeyleri üstüne inşa etmesi harika. Tonlarca Bitcoin sahibiyim. Ama Ethereum alanına giren entelektüel sermaye miktarını görüyorum ve bundan gerçekten çok büyük bir şeyin çıkma ihtimali olduğunu düşünüyorum.

Ve bu yüzden, onu bir platform olarak düşünüyorum. Ancak bir platform üzerinde inşa eden çok sayıda insan görürsem, o zaman bu bahislerden birinin karşılığını verme olasılığı çok büyük.

Diyelim ki DeFi (merkezsiz finans) gerçek bir şey haline geliyor. Her ne olursa olsun, kim bilir? Fikri mülkiyet hakları olabilir. Asıl nokta, Ethereum’un Bitcoin’den daha büyük bir piyasa değerine sahip olma ihtimali olduğunu düşünüyorum.”

“BTC’yi geçse de ETH daha iyi bir yatırım haline gelmeyecek.”

Pal, Bitcoin’i piyasa değerinde aşmanın Ethereum’u daha iyi bir para birimi veya daha iyi bir yatırım yapmayacağını söylüyor çünkü bunlar çok farklı iki şey.

Altın, sahip olduğumuz en saf para biçimidir. Ve 10 trilyon dolarlık bir varlık. Döviz piyasaları günde 4 trilyon dolar ticaret yapıyor ve hiçbir şekilde aynı şekil veya biçimde değiller ama daha büyük bir platform çünkü daha fazla insan kullanıyor. Yani genel olarak döviz piyasası daha değerli.

Geçen hafta Pal, tüm altınlarını sattığını ve likit net değerinin %98’ini BTC ve ETH’ye yatırdığını açıkladı.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin