Elon Musk'ın gizli kripto yatırımı ortaya çıktı
Elon Musk'ın gizli kripto yatırımı ortaya çıktı

Elon Musk’ın gizli kripto yatırımı açığa çıktı! Bakın ne almış

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Elon Musk’ın uzun süredir kripto para piyasasının sıkı bir takipçisi olduğu biliniyor. Kendisi özellikle memecoin olarak bilinen şaka tabanlı kripto paralara ilgi duyuyor. Ancak bugün ortaya atılan yeni bir iddiaya göre Elon Musk’ın son hamlesi, bir NFT alımı olabilir.

Twitter’da Derek.eth olarak bilinen bir NFT koleksiyoncusuna göre, 1.837 numaralı en üst seviye Bored Ape NFT parçası, yaklaşık 600 ETH karşılığında isimsiz bir alıcıya satıldı.

Alıcının Elon Musk olabileceği düşünülüyor

Daha önce Deepak (Derek), Musk tarafından tweetlerinde sıklıkla kullanılan ve yaygın olarak bilinen “meme numaralarına” atıfta bulunarak parçayı 690.420 ETH’ye satıyordu. Ancak daha sonra, parçanın fiyatını 569’a düşürdü, büyük olasılıkla daha hızlı satmak için böyle bir şey yaptı.

BAYC#1837’nin Elon Musk tarafından satın alınmış olduğu düşünülüyor. Teori, Blockchain uzmanı Colin Wu tarafından Twitter hesabında da paylaşıldı.

Teoriye karşı çıkan tek şey Musk’ın Twitter NFT profil resimleri ve genel olarak NFT endüstrisi ile olan ilişkileri. Tesla ve SpaceX’in CEO’su daha önce Twitter yönetim ekibini NFT’ler ve kripto para birimleri ile ilgili her Twitter gönderisinin altındaki bot ve dolandırıcılar konusunda uyarmıştı.

Dogecoin geliştiricisi ve kurucu ortağı da Musk’a katıldı ve Twitter’ın sosyal medya platformunu dolandırıcılardan ve botlardan korumak için harekete geçmemesini eleştirdi.

NFT’ler kripto piyasasındaki düşüşten etkilenmiyor

Kripto pazarındaki güçlü düzeltmeye rağmen, NFT endüstrisi piyasadan büyük çıkışlardan o kadar fazla etkilenmiyor gibi görünüyor. Çok sayıda üst düzey koleksiyonun taban fiyatı aylar öncesiyle aynı seviyede kaldı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin