Robinhood, kısa süreliğine Bitcoin fiyatında indirim yaptı

Robinhood, kısa süreliğine Bitcoin fiyatında indirim yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Robinhood kullanan yatırımcılar, dün akşam uygulama içindeki Bitcoin fiyatında görünüşte dik bir indirimle şaşkına döndüler. Uygulama içinde görülen fiyat yatırımcıları bir hayli şaşırttı. Acaba düşüşte alabilen oldu mu? Teknik bir sıkıntı mıydı?

25 Şubat Pasifik Saati (PT) akşamı, kullanıcılar yaklaşık 34.500$’dan Bitcoin satın almak için emir verebildiler. 38.500 dolarlık piyasa oranının yaklaşık 4.000$ altında bir fiyatla yatırımcılar karşı karşıya kaldı. Ancak durumu bilen bir kişiye göre bu emirlerin hiçbiri yerine gelmedi.

Platformların birçoğunda buna benzer sorunlar yaşanabiliyor. Teknik arızalar sonrasında borsalarda ya da farklı platformlarda fiyatlanma farkı oluşuyor. Ancak bu veriler gerçeği yansıtmadığı için alış veya satış emri gerçekleşmiyor.

Robinhood tarafından resmi açıklama geldi

Uygulamada yaşanan kargaşayla ilgili Robinhood açıklama yaptı. Twitter üzerinden bir açıklama yayınlandı. Uygulamanın “geçici bir sorunla karşılaştığını ve bu sorunla PT 18:50’de bir saat boyunca kripto için yanlış bir görüntüleme fiyatına yol açtığını” belirtti.

Sorun o zamandan beri çözüldü. Ancak aynı açıklamaya göre, bu süre zarfında işlem yapmaya çalışan müşteriler yerine getirilmeyen siparişler bıraktı.

Twitter kullanıcıları, Robinhood’un Bitcoin teklifindeki diğer kripto uygulamaları ve borsalarındaki fiyatına göre ani ve açıklanamayan düşüşe dikkat çekti. Bazıları da siparişlerinin yerine getirilmediğine öfkesini dile getirdi.

Yatırımcılar düşen fiyatı fırsat olarak görse de sistemsel bir sıkıntı olduğu için alımlar yapılamadı. Yatırımcılar ise daha düşük bulunan BTC için alım yapmak istemişti.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin