electroneum
Electroneum (ETN) son olumlu gelişmeler ile piyasadan pozitif ayrışıyor

Electroneum (ETN) son olumlu gelişmeler ile piyasadan pozitif ayrışıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Electroneum (ETN), Ekim ayında yüzde 300’ün üzerinde kümülâtif kazanımlarla ayın en yüksek performans gösteren altcoini oldu. Şu anda ETN özelindeki olumlu haberlerle, Ekim kazanımlarını Kasım ayında da devam etme eğilimi gösteriyor. Çünkü Kasım ayı, ETN topluluğunun beklediği bir gelişmenin meyve vermeye başladı ay olacak.

Liquid kripto borsası 5 Kasım’da ETN/EUR piyasasını açacak

Dün, dünyanın en büyük borsalarından biri olan Liquid, 5 Kasım’dan itibaren ETN/EUR paritesinin başlayacağını duyurdu. Bu, fiat eşlemelerinin, kripto alanının kitlesel adaptasyonu artıracak bir aksiyon olarak düşünürsek bu listeleme büyük bir anlaşma olarak duruyor.

Anlık bir ödeme platformu gibi devasa bir pazara açılacak olan Electroneum için bu oldukça büyük bir anlaşma olacak. ETN/EUR çifti açıldığında piyasada oluşabilecek heyecan, fiat ile alım kolaylığından dolayı daha fazla yatırımcının yapabileceği işlem hacimleri ile birleştiğinde Kasım ayı ETN için özel bir ay olabilir. Bu gelişmeler ışığında yükseliş eğimine sahip olması ve erişimini kolaylaştıracak yeni bir platforma dahil olması önümüzdeki dönemlerde ETN fiyatının kazanımlarını artırması beklentisini yükseltiyor.

Electroneum ağında KYC 12 Kasım’da devreye girecek

12 Kasım’dan itibaren, Electroneum kullanıcılarının Electroneum çevrimiçi cüzdanındaki tüm işlemler için bazı kimlik bilgileri sunmaları gerekecek. Mevcut durumda 1. Seviye KYC (Know Your Customer) zaten kullanılıyor. 2. ve 3. Seviye KYC ise ek bir kimlik biçimi olarak sunulacak.

KYC’nin geliştirilmesi ise Electronum’a Fintech ve telekomünikasyon pazarındaki büyük kuruluşlarla ortaklık kurması için katkı sağlayabilir. Ortaklık, yine büyük kitlelerce kullanım kolaylığı getireceği için, ETN ekibinin artı puanlar topladığını ETN fiyat hareketlerine bakarak görebiliriz. ETN topluluğu ise KYC’nin devreye alınmasının ETN fiyatını daha da yukarı çıkaracağını düşünüyor.

İlk anlık ödeme yazılımı yayında

ETN topluluğunun beklediği kitle kabulünün yavaş yavaş şekillendiği görülüyor. Bu gelişmede ETN anlık ödeme yazılımının başlatılması büyük rol oynuyor. ETNCommerce olarak adlandırılan yazılım, perakendecilerin bir ödeme şekli olarak kripto para kabul etmeye başlamasını kolaylaştıracak olan bir sistem olarak tanımlanıyor.

Ücretsiz ve entegrasyonu kolay olan yazılım, e-ticaret platformlarında PayPal gibi diğer ödeme yöntemleriyle birlikte çalışabiliyor. Entegrasyon kolaylığı ve toplumun kripto paraya girme konusundaki artan ilgisiyle ETNCommerce, çok kısa bir süre içinde yaygın bir şekilde benimsenebilir.

Eğer iş yeri sahipleri Kasım ayında bu sistemi kullanmaya başlarsa, bu durum ETN fiyatına olumlu bir katkı sağlayabilir. Bu da kriptonun CoinMarketCap listesinde birkaç basamak yükselmesine neden olur.

Tüm bu gelişmelerin ise ETN üzerinde fiyatlanmış olduğunu açıkça görebiliyoruz. Electronum fiyatı dün öğle saatlerinde 0,014 dolar seviyesinden 0.02 dolar kapısına kadar dayandı. Ardından olağan bir düzeltme hareketi yaşayan ETN, yeni gün ile birlikte yeniden yükselişe geçti. Ve yazım esnasında son 24 saatlik periyotta yüzde 35 yükseldiğini görüyoruz. Bu yükseliş ETN tokenini şu an piyasasının en çok kazanç sağlayan kripto varlığı yapıyor.

cryptorecorder

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin