Dikkat! Coinbase listelemesi geldi, bir anda yüzde 40 arttı

Dikkat! Coinbase listelemesi geldi, bu kripto para bir anda yüzde 40 arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın kötü olduğu bir ortamda iyi haberler listeleme tarafında geliyor. Piyasanın önde gelen borsalarından biri olan Coinbase, DIA’yı listelediğini duyurdu. Listeme haberinin ardından kripto para birimi neredeyse yüzde 50 artış sağladı. Düşüşten önceki konumuna gelen DIA, bir anda tüm kayıpları sildi.

Amerika merkezli kripto para borsası Coinbase, piyasada kaliteli projeleri zamanla listeliyor. Bu listeleme haberleri en çok kripto para birimine yarıyor. Listeme haberinin gelmesinin ardından ciddi bir pump hareketi oluşuyor. Bugün borsanın resmi Twitter üzerinden duyurduğu haberle birlikte gelen DIA listelemesi bunun iyi bir örneği. Hatta piyasa kötü haldeyken bile ciddi bir artışa sahne oldu.

DIA, büyük çöküş öncesi 1,30 dolar seviyelerinin üzerinde işlem görüyordu. Bitcoin’in aşağı yönlü hareketini izleyen kripto para birimi, yüzde 45 seviyesinde bir düzeltme yaptı. Her varlık olduğu gibi büyük bir çöküntü gördü.

Kripto para birimi için iyi haber ise bugün Coinbase tarafından geldi. Listeleme haberi bir anda varlığın değer kazanmasına yardımcı oldu. Anlık yüzde 40’ın üzerine çıkan bir ralli oluştu. Bu sayede DIa tüm kayıplarını geri aldı. Ancak bunun kalıcı olup olmayacağı merak konusu.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin