Dikkatli olun: Adı Shiba'ya benzeyen coin %1800 fırladı!
Dikkatli olun: Adı Shiba'ya benzeyen coin %1800 fırladı!

Dikkatli olun: Adı Shiba’ya benzeyen coin %1800 fırladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Henüz iki aydır piyasada olmasına rağmen adı Shiba’ya benzeyen bir kripto para birimi %1800’den fazla değer kazandı. Projenin 10 milyon dolarlık bir dolandırıcılık olduğu iddia ediliyor. Bu yüzden paranızı kaptırmamak için dikkatli olmanızı öneriyoruz.

Adını 2021’in beklenmedik isabeti olan Shiba Inu’dan alan bu tokenin neredeyse hiçbir değeri yok. Neyse ki, ShibaTron daha fazla insanı dolandırmadan önce dolandırıcılık tokeni hızlı bir şekilde tespit edildi.

ShibaTron

PeckShieldAlert, bir kod görüntüsü ile token hakkında tweet attı. Tanınmış blockchain güvenlik firması, ShibaTron’un bir aldatmaca olduğunu belirtti.

Kripto para biriminin, yatırımcıları tokenlere yatırım yapmaya çeken bir dolandırıcılık yürüttüğünü belirttiler. Para yatırıldıktan sonra, kullanıcı SHIBT tokenlerini alabiliyor ancak transfer edemiyor veya satamıyor.

SHIBT’lerini satabilecek olanların sadece beyaz listeye alınmış yatırımcılar olması dikkat çekiyor.

İnsanları yatırıma çekmenin en belirgin yöntemlerinden biri, onlara her işlemde %6 teklif ediyor olması.
SHIBT, toplamda dört milyarı yakılan on milyar birim arza sahip ve bu yıl Ocak ayında yayınlanan kripto para birimi teknik incelemesine göre, sahipleri her işlemde %6 tahakkuk edecek.

Bu maddelere inanan insanlar yatırım yaptı ve 6.000 kişinin dolandırıcılık mağduru olduğu belirtiliyor.

Şu anda, BscScan’e göre kripto paranın seyreltilmiş piyasa değeri 10,3 milyon dolar.

Dolandırıcılar yükselişte

Kripto para dolandırıcılarının varlığı, sektörün başlangıcına kadar gidiyor. Ancak son yıllarda bu tür dolandırıcılıklar ve kripto saldırıları daha sık hale geldi.

Kısa süre önce Chainalysis, Kuzey Kore istihbarat teşkilatının en büyük siber suç örgütlerinden biri olan The Lazarus Group’u yönettiğini ortaya çıkardı.

Ülke, nükleer ve balistik füze geliştirme programını finanse etmek için toplamda 400 milyon doların üzerinde kripto para birimini hackledi ve çaldı.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin