Shiba Inu 1 dolara ulaşabilecek mi? Tüm şartları en dürüst haliyle anlatıyoruz
Shiba Inu 1 dolara ulaşabilecek mi? Tüm şartları en dürüst haliyle anlatıyoruz

Shiba Inu 1 dolara ulaşabilecek mi? Tüm şartları en dürüst haliyle anlatıyoruz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu, geçen yılki çılgınlığın zirvesinde bile en yüksek 0,00008 doları görebilmişti. Bu yazı yazılırken, kripto piyasasının çöküşünden sonra, SHIB 0,000027 dolardan işlem görüyor.

Matematiksel olarak 1 dolara ulaşabilmesi mümkün mü?

1 sente ulaşmak için Shiba Inu’nun %37.000 sıçrama yapması gerekiyor. Oradan, 1 dolara ulaşmak için %10.000 daha fazla artması şart. Başka bir deyişle, yalnızca yüzde 3,7 milyonluk bir artış bizi 1 dolara götürür.

Bunun gibi rakamlar başınızı döndürebilir, ancak belki de altcoin alıcıları gerçekten kendilerine şunu sormalıdır: “Shiba Inu beni daha makul beklentilerle zengin edebilir mi?”

Gemi çoktan yola çıkmış gibi görünüyor

Tokeni elinde tutan Shiba Inu’daki ilk yatırımcılar, hesaplarını şimdiden milyonlarca dolar ile doldurdu. 10 ay sonra zirve yaptığı 1 Ocak 2021’de sadece 5 dolar yatırmış olsaydınız, yüzde 60 milyon kazanç ve 3 milyon doların üzerinde bir değer üzerinde oturuyor olurdunuz.

Satın almayı düşünen yeni insanlar için soru, Shiba Inu’nun ileriye doğru mütevazi kazançlar elde etmek için iyi olup olmadığı.

Kripto para birimleri değişkenliğiyle ünlüdür ve iki kez patlaması umuduyla bir tokene yatırım yapmak pek de iyi bir yol olmayabilir.

En büyüklerden biri olarak kabul edilmesi şart

En büyük kriptoların (Bitcoin, Ethereum ve Cardano gibi) başardıkları şey, bir değer deposu olarak ve geçerli değişim araçları olarak görülmeleridir.

On binlerce yatırımcı artık Bitcoin’i ödeme olarak kabul ediyor. En eski ve en yaygın kripto para olan BTC, neredeyse ana akım haline geldi. Fakat tüm mal ve hizmet satın almak için kullanılabilme yeteneğine rağmen, Bitcoin aynı zamanda kendi başına bir yatırım olarak görülüyor ve gelecekteki potansiyel değeri için tutuluyor. Günlük oynaklığına rağmen birçok kişi tarafından doğası gereği değerli olarak görülüyor.

Ethereum ve Cardano da hemen hemen aynı, ancak kabulleri Bitcoin’inki kadar yaygın değil.

Shiba Inu geniş bir kabul görmedi, ancak bu değişiyor. Aralık ayında Flexa ödeme platformu, GameStop, Nordstrom ve Lowe’s dahil olmak üzere 40.000’den fazla tüccarın kabul etmesi adına tokeni sistemine ekledi.

Regal Cinema sahibi Cineworld gibi birkaç şirket Shiba Inu sahiplerini markalarına çekmek için büyük bir anlaşma yaptı ve bildirildiğine göre sinemaseverlere tokenle bilet satın almaları halinde bilet fiyatlarında %20 indirim yaptı. AMC Entertainment, bir ankette hissedarlarına Shiba Inu’yu eklemeli mi diye sordu ve yanıt olarak kocaman bir evet aldı. Dogecoin ile birlikte SHIB’i ilk çeyrekte bir satın alma seçeneği olarak eklemeyi planlıyorlar.

“Eğer, eğer, eğer…”

Bu arada, Shibarium adında yeni bir proje daha var.  Bu sistem, Shiba Inu’nun yavaş işlem süreleri ve çok yüksek işlem ücretlerini çözmesine yarayacağına inanılan bir proje.

Başarılı olunması halinde SHIB’i NFT ve Metaverse dünyasında görebiliyor. Bu da Robinhood’daki listelenme gelişmesi gibi, Shiba Inu’nun daha fazla benimsenmesini sağlayabilir. Ama bunların hiçbirinin gerçekleşeyeceğinin garantisi yok.

Ayrıc, halihazırda genişleyen 550 trilyon tokenlik tabanına eklenen daha fazla tokenden değil, çevrimiçi hale gelen yeni Blockchain tabanlı projelerden gelen baskıyla karşı karşıya. Shiba Inu’yu pek ayırt etmeden, daha hızlı işlem süreleri veya daha düşük ücretler sağlayan yeni alternatifler rekabet avantajı sağlayacaktır.

1 dolara ulaşması imkansıza çok yakın

Bırakın bir doları, Shiba Inu’nun bir sent değerine ulaşması bile oldukça zor. 1 dolara ulaşması, kripto para biriminin 550 trilyon dolar veya tüm dünya ekonomilerinin toplam gayri safi yurtiçi hasılasının (GSYİH) beş katından daha fazla değerinde olacağı anlamına gelir.

Shiba Inu’nun, herhangi bir gerçek değer kazancı bir yana, eski zirvelerine geri dönmesi için her ihtimalin mükemmel hizalanmasına ihtiyacı var, bu yüzden bu kripto para biriminden uzak durmak belki de daha iyi bir seçenektir.

fool


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin