AMD, kripto madencilerinin ekran kartlarını kullanmalarını engellemeyeceğini açıkladı
AMD, kripto madencilerinin ekran kartlarını kullanmalarını engellemeyeceğini açıkladı

Dev madencilik şirketinin değerlemesi 1 milyar dolara ulaştı! Hisseleri bu yıl 12 kat değerlendi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Nasdaq’da listelenen Bitcoin madencilik şirketi Riot Blockchain (RIOT), bugünün erken saatlerinde yaklaşık %13’lük muazzam bir artış gördü ve yeni haftanın ilk gününde 1,08 milyar dolarlık piyasa değerine ulaştı.

Madencilik şirketinin hisseleri bu yıl %1.250 fırladı

Kolombiya merkezli firma Castle Rock’ın hisseleri 2020’de %1.250’nin üzerinde değer kazandı ve şu anda 16 doların üzerinde işlem görüyor.

Aynı dönemde, Bitcoin yaklaşık %280 değer kazandı.

Riot, ycharts.com tarafından toplanan verilere göre, kasım ayından bu yana toplamda 67,5 milyon hisse ile yaklaşık 17 milyon hisse çıkardı.

Riot için agresif bir büyüme yılı geride kalıyor

Riot, CoinDesk’in önceki raporlarına göre, bu yıl 31.000’den fazla yeni ASIC madencilik makinesi satın almanın yanı sıra suya daldırmalı soğutma teknolojisini test etmek için Teksas’ta planlanan bir pilot proje de dahil olmak üzere 2020’de madencilik faaliyetlerinin boyutunu ve karmaşıklığını agresif bir şekilde genişletti.

Riot hisseleri pazartesi günü, Noel arifesindeki Perşembe kapanışından yaklaşık %18 daha yüksek açıldı.

Riot, Ekim 2017’de değerinin 50 milyon doların altında olduğu iş modelini biyoteknolojiden Bitcoin madenciliğine çevirdi.

Riot, CoinDesk’ten gelen yorum talebine henüz yanıt vermedi.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin