28 Aralık Litecoin fiyat analizi: LTC için sıradaki hamle ne olacak?
28 Aralık Litecoin fiyat analizi: LTC için sıradaki hamle ne olacak?

28 Aralık Litecoin fiyat analizi: LTC için sıradaki hamle ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Boğalar fiyatı 120 doların üzerine çıkardı ve Litecoin (LTC) 130 dolar seviyesinin yakınında işlem görüyor. LTC, 24 saatlik süre boyunca gözle görülür bir geri çekilme gösterirken son yedi gün boyunca yüzde 23’lük bir artış gösterdi.

Kripto para piyasasının genel duyarlılığı son 24 saatlik sürede düşüş eğilimi gösterdi ve çoğu kripto para dünün en yüksek seviyelerinden geri geldi. Bununla birlikte yükseliş faaliyeti süresince  çoğu varlık, 7 günlük dönem boyunca çift haneli kâr kaydetti.

Litecoin için son iki aylık süreç nasıl geçti?

Boğalar piyasalara hükmederken, kasım ayının en yüksek seviyesi olan 90 dolarlık V şeklinde bir toparlanmayı tamamlamak için Litecoin fiyatı aralık ayına güçlü bir başlangıç ​​yaptı. Ancak yükseliş ivmesi uzun sürmedi ve fiyat düşüşe geçti.

2 Aralık ile 11 Aralık arasında Litecoin fiyatı, fiyat 70 dolar fiyat seviyesine inerken azalan bir destek hattı ile işlem gördü. Düşüş 70 dolarlık destek seviyesinde durdu ve fiyat hızla 80 dolara yükseldi.

16 Aralık’ta, LTC öğleden önce 100’ün üzerine çıkarken boğalar hücum etti. Fiyat, yukarı hareketine devam etmeden önce kısa bir süre için aynı seviyede konsolide oldu. Yükseliş ivmesi artan düşüş baskısı tarafından durdurulmadan önce fiyat 120 dolar seviyesinin üzerine çıktı.

Fiyat, güçlü bir destek seviyesi olarak hareket eden ve alıcıların düşüş baskısına karşı savaşmasını ve piyasa hakimiyetini yeniden kazanmasını sağlayan 100 dolar işaretine geri döndü. Fiyat 120 dolara yükseldi ve 130 dolar seviyesinin üzerine çıkmaya başladı. O zamandan beri fiyat düşerken, Litecoin fiyatı 130 dolar civarında işlem görmeye devam ediyor.

Teknik göstergeler ne anlatıyor?

Teknik göstergelerden MACD, iki EMA’nın yakınsak görünmesi nedeniyle düşüş momentumunun düştüğünü gösteriyor. LTC 130 dolar seviyesinin üzerinde tutunmaya devam ederse düşüş ivmesinin ortadan kalkması bekleniyor.

Bolinger bantları şu anda sıkışık durumda ancak ayrışma göstermiyor, bu da LTC’nin fiyat oynaklığı artmadan önce mevcut seviyede daha fazla yan hareket gözlemleyebileceğini gösteriyor.

RSI bu fikri güçlendiriyor ancak son geri çekilmeden sonra gösterge nötr bölgeye döndü ve oynaklıkta bir artış olduğunu gösteriyor.

Haftalık grafiklerde LTC, fiyat sürekli olarak Bollinger Bantlarının üst sınırının üzerinde işlem gördüğü için güçlü bir boğa koşusunda görünüyor. Bollinger Bantları geniş ve LTC yüksek oynaklık göstermeye devam ettikçe daha fazla farklılaşma gösterir. MACD ayrıca, iki EMA’nın daha da uzaklaşmasıyla artan yükseliş ivmesi gösteriyor.

Litecoin haftayı 145 dolar seviyesinin üzerinde kapatırsa, LTC’nin 2021’in ilk haftasında 150 dolar seviyesinin üzerine çıkarak yukarı doğru hareketine devam etmesi beklenebilir. Bununla birlikte Litecoin fiyatı mevcut seviyede konsolide olursa, 100 dolara geri dönmesi beklenebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin