Dev isimden flaş 2022 kripto kehanetleri! Bitcoin, altcoin ve genel piyasa tahminleri
Dev isimden flaş 2022 kripto kehanetleri! Bitcoin, altcoin ve genel piyasa tahminleri

Dev isimden flaş 2022 kripto kehanetleri! Bitcoin, altcoin ve genel piyasa tahminleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ava Labs Başkanı John Wu, CNBC’ye 2022’nin sonuna kadar kripto para birimlerinin değerinin iki katına çıkacağını ve 5 trilyon doların üzerinde bir piyasa değerine sahip olacağını düşündüğünü söyledi. Küresel kripto para birimi piyasa değeri, 2021’in son çeyreğinde 3 trilyon dolara ulaşmıştı ancak şu anda 2.24 trilyon dolar seviyesinde bulunuyor.

John Wu şunları söyledi:

“Şu anda yaklaşık 2.3 trilyon dolar olan varlık sınıfının, 2022’nin sonunda kripto varlık sınıfının nasıl ikiye katlanıp 5 trilyona ulaştığı hakkında konuşacağız.” 

Fed’in sıkılaşmasının makro faktörlerinden ve oradaki jeopolitik meselelerden gelen rüzgara dayanabilecek tek varlık sınıfı olacağını söyledi. Ayrıca, büyük bir yetenek, sermaye ve kullanım akışı gördüğünü ekledi.

Wu, temelde bariz gerçeği belirttiği için bunu bir tahmin olarak saymaktan neredeyse utandığını belirtti. Bitcoin’in güzel bir şekilde büyüyeceğini, ancak hakimiyetinin bir kısmını kaybedeceğini tahmin ediyor. Ayrıca Ethereum’un 2021’de hem fiyatlandırma hem de kullanım açısından Bitcoin’den çok daha fazla öne çıktığını ekliyor. Wu, BTC tarafından yapılan %65 kazançla Ethereum tarafından yapılan %500 kazancı kıyaslıyor.

Ayrıca, ağın büyümesinin nedenleri olarak Ethereum’un DeFi ve NFT’lerde kullanımına işaret ediyor. Ethereum’un hakimiyeti %19,91’de sabitlenirken, Bitcoin yakın zamanda 2020’den bu yana ilk kez %40’ın altına düştü.

Diğer kripto tahminleri neler?

John Wu, hedge fonların protokollerle ortak olmaya çalışacağından, yeni yılda kurumlar için DeFi’nin gerçek bir şey olacağını iddia ediyor. Metaverse’in büyük ilgi görmesiyle birlikte, 2021’de yıldız gibi görünmesine rağmen, 2022’de oyun da büyük olacak.

2021’in son çeyreğinde sahip olduğu öne çıkan artış göz önüne alındığında, DAO’ların yeni yılda büyümesini öngörüyor.

Ava Labs, kendisini blockchain endüstrisindeki en hızlı akıllı sözleşmeler platformu olarak lanse eden Avalanche blockchainin yaratıcısı. Projenin yerel tokeni olan AVAX, 104,39 dolardan işlem görüyor ve verilere göre 11. en büyük kripto para birimi olarak yer alıyor.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin