Dev bankadan bomba iddia: “Bitcoin bu seviyeye uçmak üzere!”
Dev bankadan bomba iddia: “Bitcoin bu seviyeye uçmak üzere!”

Dev bankadan bomba iddia: “Bitcoin bu seviyeye uçmak üzere!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Goldman Sachs geçtiğimiz günlerde Bitcoin fiyatıyla ilgili tahminlerini paylaştı. Bankacılık devi BTC fiyatının 100.000 dolara ulaşacağını söylüyor. Ayrıca ABD bankacılık devi, en büyük kripto paranın toplam küresel değerin beşte birini oluşturduğunu tahmin ediyor. Bu sebeple altının eğer pazar payı düşerse Bitcoin sonunda çift haneli bölgeye adım atabilir.

Aralık ayının sonlarında, Fundstrat’tan Tom Lee, en büyük kripto para olan BTC’nin fiyatının 200.000 dolara fırlayabileceği yönünde tahminde bulunmuştu. Bitcoin müjdecisi Max Keizer, ağın hızla büyüyen hash oranı nedeniyle fiyatın bu yıl 220.000 dolara ulaşacağını iddia etti.

Michael Saylor’dan dikkat çeken Bitcoin fiyat tahmini!

Diğer taraftan efsanevi yatırımcı Ray Dalio, BTC için sınırlı bir yükseliş olacağını düşünüyor. Lex Fridman ile yakın tarihte gerçekleştirilen röportajda, en büyük kripto paranın fiyatının, mücevher ve merkez bankası varlıklarını hariç tutan altın piyasa değerinin yüzde 20’sini aşmasının pek olası olmadığını tahmin etmişti. Diğer çarpıcı bir tahmin ise MicroStrategy CEO’su Michael Saylor’dan geldi. Saylor Bitcoin fiyatının 600.000 dolara yükseleceğini öngörüyor.

BTC fiyatı geçen yıl kabaca %60 kazanırken, performansı altcoinlerin çoğuna ve hatta bazı büyük şirketlere kıyasla sönük kalmıştı. Odd Lots podcast’inin ortak sunucusu Joe Weisenthal, kısa süre önce Apple hissesinin önemli ölçüde daha az oynaklıkla karşı karşıya kalmasına rağmen 2021 yılında Bitcoin’den daha iyi performans gösterdiğini belirtti.

Ayrıca, Bitcoin’in riske göre ayarlanmış getirileri, gayrimenkul ve karşılaştırmalı S&P 500 endeksi ile karşılaştırıldığında çok daha düşük kalıyor. Bu arada altın, güvenli liman varlığına olan talebi önemli ölçüde azaltan küresel ekonomik toparlanmanın ortasında 2015’ten bu yana en kötü yılını geçirdiğini söylemekte fayda var.

ABD Federal Rezervi’nin bu yıl iki faiz artırımı daha yapması bekleniyor. Birçok analist, benzeri görülmemiş para basımlarından büyük ölçüde yararlandıkları için Bitcoin gibi riskli varlıkların fiyatları için iyiye işaret etmeyeceğini iddia ediyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin