Dev banka popüler Bitcoin borsasının halka arz hazırlıklarına öncülük edecek
Dev banka popüler Bitcoin borsasının halka arz hazırlıklarına öncülük edecek

Dev banka popüler Bitcoin borsasının halka arz hazırlıklarına öncülük edecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Finans devi Goldman Sachs, ABD kripto borsası Coinbase’in ilk halka arzına (IPO) yönelik hazırlıklara liderlik etmeye hazırlanıyor.

Goldman Sachs ile çalışma

Reuters’e göre Coinbase’in, ön düzenleme evraklarını gizli bir şekilde ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) teslim ettikten sonra şirketin halka arzını yönetmek için Goldman Sachs ile çalıştığı bildirildi.

Coinbase, borsada listelenen ilk ABD merkezli borsa olacak.

Reuters, Coinbase’in Temmuz ayında borsaya çıkışını planlamaya başladığını söylüyor. O zamanlar, kripto borsası bir halka arzdan ziyade doğrudan bir listelemeye yöneldi. Coinbase’in halka arz için hangi yolu izleyeceği henüz belli değil.

Başvuru yapılmıştı

Coinbase, 18 Aralık’ta bir blog gönderisinde SEC’e bir taslak kayıt başvurusu yaptığını duyurdu. CoinMarketCap’e göre, önde gelen kripto borsa platformlarından biri olan Coinbase Pro, 24 saatlik bir süre içinde 1,89 milyar dolarlık bir işlem hacmine sahip. Platformunda 35 milyondan fazla doğrulanmış kullanıcı 25 milyar dolardan fazla varlığa sahip. Coinbase 2018 değerlemesine göre 8 milyar dolar değerindeydi.

Messari’ye göre, halka arzından sonra Coinbase 28 milyar dolar değerinde olabilir.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin