Binance Launchpool bu üç koine destek ekledi – fiyat fırladı
Binance Launchpool bu üç koine destek ekledi – fiyat fırladı

Binance Launchpool bu üç koine destek ekledi – fiyat fırladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Küresel kripto borsası Binance’ten destek aldıktan sonra, nispeten bilinmeyen üç kripto varlığı patlama yaptı.

Eklenen üç koin

Kripto borsasının, kullanıcıların dijital varlıkları ücretsiz olarak eşleştirmelerini sağlayan girişimi Binance Launchpool, üç yeni token için destek eklediğini söylüyor: OG Taraftar Token (OG), Atletico de Madrid Taraftar Token (ATM) ve AS Roma Taraftar Token (ASR).

Hareket, Binance’in spor kulüplerinin taraftar kitlesinden para kazanmasına yardımcı olmayı amaçlayan bir fintech blockchain şirketi olan Chiliz (CHZ) ile ortaklığının bir parçası olarak geldi.

Chiliz, dünya çapında spor kulüplerinin taraftar tokenları satmasına izin veren bir platform olan Socios.com’u çalıştırıyor. Taraftar token sahipleri, belirli ekip kararlarını etkileyebilecek özel anketlere katılabilir, ayrıca ödüllere ve diğer ayrıcalıklara erişim sağlayabilir.

OG taraftar tokenı

OG Taraftar Token, uluslararası arenada DOTA 2 oynayarak popülerlik kazanmış bir e-spor kulübü olan OG hayranlarının, takım tarafından yayınlanan taraftar karar anketlerine Socios aracılığıyla oy vermesine izin veriyor. CoinGecko’ya göre Binance Launchpool, fan tokenini desteklediğini duyurduktan sonra, OG 21 Aralık’ta 1,75 dolardan %721’in üzerine çıkarak 27 Aralık’ta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 14,38 dolara yükseldi.

ASR token

AS Roma Futbol Kulübü’nün tarftar tokenı olan ASR, taraftarlara anketlere katılma ve etkileşimden ödüller kazanma şansı da veriyor.

21 Aralık’ta, Binance Launchpool token desteğini açıklamadan önce, ASR’nin değeri 3,55 dolardı. Fan tokenı 27 Aralık’ta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.60 $’a yükseldi ve altı günde %480’in üzerinde kazanç elde etti.

Atletico de Madrid Futbol Kulübü taraftarlarına Socios platformu aracılığıyla “kulüp kararları üzerinde tokenize bir etki payı” veren bir taraftar tokenı olan ATM, Binance Launchpool’un desteğini açıklamasının ardından fırladı.

ATM, yedi gün içinde %438’in üzerinde bir artışla 4.08 $’dan tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 21.99 $’ a yükseldi.

Binance Launchpool’un desteğiyle kullanıcılar artık Binance Coin (BNB), Binance USD (BUSD) ve CHZ’yi OG, ASR ve ATM tokenları kazanmak için ayrı havuzlarda paylaşabilir.

Kripto borsası ayrıca OG / USDT (Tether), OG / BTC (Bitcoin), ASR / USDT, ASR / BTC, ATM / USDT ve ATM / BTC kurları için alım satım açacak.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin