DAO hazineleri Ekim'deki DeFi düşüş trendinden sonra etkili geriledi
DAO hazineleri Ekim'deki DeFi düşüş trendinden sonra etkili geriledi

DAO hazineleri Ekim’deki DeFi düşüş trendinden sonra etkili geriledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  Son DeFi krizi, merkezi olmayan otonom kuruluşların (DAO) hazinelerini bir ayda %40 etkiledi.

Merkezi olmayan özerk kuruluşlar (DAO’lar), Ekim ayının merkezi olmayan finans (DeFi) düşüş trendinden ağır bir şekilde etkilendi ve DAO’nun yönettiği varlıkların toplam değeri 30 gün öncesine göre %40 oranında çöktü.

Etkili düşüş

DeepDAO’nun verilerine göre, DAO’lar tarafından kontrol edilen yönetim altındaki toplam varlıklar (AUM) Ekim ayı başlarında 290 milyon dolardan fazlaydı. Kasım ayının ikinci haftasında DAO’ların AUM’si 140 milyon dolara gerileyerek %50’den fazla düştü.

Bu yazı itibariyle, DAO’lar şu anda 172,7 milyon dolarlık varlıkları yönetiyor ve geçen hafta birçok en iyi DeFi tokenının yayınladığı kısmi iyileşme sonunda toplamda %20 arttı.

Ekim ayında DAO hazineleri küçülmesine rağmen, sektör genelinde üyelik 1.100 (yaklaşık %10) arttı. Şu anda 11 DAO’nun her biri 100’den fazla üyeye sahip.

Bununla birlikte, bir DAO’nun toplam üyeliği, bir kuruluşun yönetiminin ne kadar sağlam olabileceğinin iyi bir göstergesi olmayabilir.

Öncü DAO’lar

Bancor şu anda 4.156 üyesiyle en büyük DAO. Ancak kuruluş henüz herhangi bir öneriyi oylamadı. Benzer şekilde, pNetwork şimdiye kadar sıfır oy almasına rağmen 1.243 ile üçüncü en büyük.

PieDAO, tek yönetim önerisine katılan sadece altı seçmene rağmen 2.145 üye ile ikinci en büyük DAO. PieDAO aynı zamanda fiat değerine göre en büyük DAO olup 51 milyon dolardan fazla varlığa sahip.

Buna karşılık, dxDAO, fiat değeri ve üyeliğe göre dördüncü sırada yer alarak çok yönlü bir güç gösteriyor gibi görünüyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin