Crypto.com DeFi alanına bomba gibi giriyor!
Crypto.com DeFi alanına bomba gibi giriyor!

Crypto.com’dan kritik güncelleme: Türev ticareti, yenilenen mimari ve çok daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son dönemde adını sıkça duyduğumuz popüler kripto para borsası Crypto.com, platforma çeşitli yükseltmeler getirildiğini duyurdu. Şirket bu yükseltmeler aracılığıyla başta web sitesinde olmak üzere 10 kat daha iyi performans sağlayacaklarını açıkladı.

Crypto.com türev ticaretini başlatıyor

Crypto.com yenilenen Eşleştirme Motoru ve Sipariş Yönetim Sistemi (OMS) dahil olmak üzere bazı önemli altyapı güncellemeleri açıkladı. Ünlü borsa yükseltilmiş sürümlerin uygulanmasının performans ve verimde 10 kat artış sağlayacağını iddia etti.

Diğer önemli güncellemeler arasında Birleştirilmiş REST ve Websocket API yer alıyor. Her iki API ile platform için benimsenme oranının kolaylaşması bekleniyor. Websocket, müşterilerin sipariş vermek ve yüksek frekanslı ticaret yapmak için kalıcı bir bağlantı oluşturmasına izin verecek.

Şirket ayrıca ölçeklenebilirliği ve güvenliği artırmak için platformun mimarisini baştan tasarladı. Böylelikle güçlü ve sağlam bir risk motoru ile yüksek kaldıraç marjı ve türev ticareti için yol açılmış oldu.

Kurucu Ortak ve CEO Kris Marszalek, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Crypto.com borsasını geçen sonbaharda, hem kurumsal hem de perakende müşteriler için doğal bir seçim haline gelecek kadar güvenli, likit ve kullanıcı dostu bir ticaret platformu oluşturmak amacıyla başlattık. Beta’nın ilk altı ayında çok büyük bir çekiş gördük ve sürekli büyümeyi sürdürme vaadimizi hızla geliştirmeye devam edeceğiz.

Yeni kullanıcılara ilk 90 gün işlem ücreti yok

Açıklamada, borsa yeni kullanıcıların kayıttan sonraki ilk 90 gün boyunca %0 ticaret ücreti ile işlem yapmalarına izin verildiği bilgisi yer alıyor. Ayrıca mevcut müşteriler için tüm işlemlerde %50’ye varan bir ücret indirimi ve %2 bonus yatırım faizi oranı sunuluyor. Bu bonus, kaydolduktan sonraki ilk 30 gün içinde borsa cüzdanına yapılan tüm para yatırma işlemleri için geçerli. Kayıt işleminizi hemen gerçekleştirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

30 Haziran’da dördüncü yıl dönümünü kutlamaya hazırlanan Crypto.com, aynı halving etkinliğinden önce olduğu gibi yüzde 50 indirimli BTC satışı gerçekleştirecek.

CRO iyi bir performans gösteriyor

Crypto.com’un yerel kripto para birimi CRO da son zamanlarda oldukça etkileyici bir performans sergiliyor. Mart ayındaki dipten toparlanan ve yüzde 260’lık olağanüstü bir performans gösteren CRO, 0,112 dolar seviyesini yakaladı.

CRO, Crypto.com Coin
3 aylık CRO grafiği

Crypto.com özel üyeliğinizi başlatıp gerekli koşulları sağlayarak 50 dolar bonus kazanabileceğinizi biliyor muydunuz? Detayları öğrenmek için tıklayın.


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin