Coinbase'in halka arzı Nisan ayına ertelendi
Coinbase'in halka arzı Nisan ayına ertelendi

Coinbase’in halka arzı Nisan ayına ertelendi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ABD merkezli en büyük kripto borsası Coinbase’in doğrudan listelemesini Mart 2020’den Nisan 2020’ye kadar ertelediği bildirildi.

Coinbase, CFTC’ye 6,5 milyon dolar ödedi

Yakın tarihli bir Bloomberg haberine göre Coinbase’in tüm kripto para endüstrisindeki en önemli olaylardan biri olarak lanse edilen halka açılma planları Nisan ayına kadar ertelendi. İlginç bir şekilde, bu, şirketin wash tradingprogramlarıyla ilgili bir soruşturmanın ardından CFTC’ye 6,5 milyon dolar ödemeyi kabul etmesinden kısa bir süre sonra geldi.

2020’nin sonlarında San Francisco merkezli kripto devi IPO yöntemiyle ile halka açılmak için Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na bir taslak kayıt sunmuştu.

Ancak kısa bir süre sonra firma fikrini değiştirdi ve A Sınıfı hisse senetlerini doğrudan listelemeye karar verdi.

İlk planlar Coinbase’in Mart ayında halka açık bir şirket olacağını ortaya koyuyordu. Ancak bugün Bloomberg haberinde konuya aşina kişileri gerekçe göstererek hareketin Nisan ayına ertelendiğini söyledi.

Rapor, gecikme için belirli bir neden sunmasa da, daha önce bildirildiği üzere kripto borsasının yasa dışı wash trading uygulamaları için araştırıldığını belirtmek gerekir.

Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu’na göre Coinbase, CoinMarketCap ve CME Bitcoin Gerçek Zamanlı Endeksi gibi hizmetlere üç yıldır yanıltıcı alım satım bilgileri sağladı. Sonunda, borsa 6,5 ​​milyon dolarlık bir para cezası ödemeyi kabul etti.

Bloomberg’in haberi, bu haftanın başlarında Coinbase’in destekçilerinin hisse senedi listelendiğinde işlem yapmak için kabaca 115 milyon hisse kaydettiğini belirtti.

Yakın tarihli bir yasal düzenleme, kayıtlı hisse senetlerine sahip bazı isimlerin şirket CEO’su Brian Armstrong, kurucu ortak Fred Ehrsam ve yatırım firmaları Union Square Ventures ve Andreessen Horowitz olduğunu gösterdi.

Ek olarak, belge Coinbase hisselerinin 2020’de özel işlemlerde 200 ila 375 dolar arasındaki fiyatlardan el değiştirdiğini okuyor.

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayınlanmıştır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin