Ethereum fiyatı rekor kırarken önemli duyuru geldi! CME'den kritik adım
Ethereum fiyatı rekor kırarken önemli duyuru geldi! CME'den kritik adım

H&S modeline dikkat çeken analist Ethereum için sıradaki hamleyi açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ETH fiyat modeli, yükseliş tarafında bir trendin tersine döndüğünü ortaya koyan bir Baş ve Omuz modeli oluşturmaktan çıktı ve ATH’sini test etmeyi bekliyor. Twitter’da Crypto Wolf adını kullanan bir kripto analisti, başarısız Head and Shoulders modeline işaret etti ve ETH fiyatının 2.500 dolara çıkacağını tahmin etti.

Bir ‘baş ve omuz modeli, üç zirveye sahip bir taban çizgisi olarak görünen bir grafik oluşumudur, dıştaki ikisi birbirine yakın ve orta en yüksek düzeydedir. Teknik analizde, bir baş ve omuz modeli, yükselişten düşüş eğilimine dönüşü öngören belirli bir grafik oluşumunu tanımlar.

ETH fiyatı dün baş ve omuz paternini tamamlamanın eşiğindeydi. Tüm gözler bir sonraki harekete bakıyordu, ancak bir trendin tersine döndüğünü görmeden düşüş formasyonunu oluşturamadı. Geçen ayki konsolidasyondan sonra Ethereum 2.500 doları görmeden önce tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2.036 doları yeniden test etmeye hazır görünüyor.

https://twitter.com/IamCryptoWolf/status/1373266800973078528

ETH, Şubat ayının sonuna doğru 2017 ATH’sini aştı ve tıpkı Bitcoin gibi, piyasa talebi her geçen gün artıyor IOMAP, daha önce 1,772 ila 1,826 ABD doları arasında 1,09 milyon adres tarafından satın alınmış olan yaklaşık 14,26 milyon ETH belirledi.

Ethereum ağındaki artan işlem ücreti ve ölçeklenebilirlik sorunları, bu aşamada ETH’ye adeta düşman gibi ortaya çıktığı için biraz kaygıya neden oldu. Bununla birlikte, işlem hacmindeki son artışa rağmen ETH alternatiflerinin çoğu, bir Ethereum ikamesi olmaktan uzak. ETH fiyatı şu anda son 24 saatte %2,25’in üzerinde artışla 1850 doların üzerinde işlem görüyor. Yaklaşan London Hardfork, Etheruem ağındaki devam eden yüksek işlem ücreti sorunlarını potansiyel olarak çözecek olan EIP-1559’u da uygulayacak.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin