Cardano cüzdan sayısı rekor seviyede: Ralli beklemeli miyiz?
Cardano cüzdan sayısı rekor seviyede: Ralli beklemeli miyiz?

Cardano cüzdan sayısı rekor seviyede: Ralli beklemeli miyiz?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano cüzdanlarının sayısında büyük bir artış oldu. Şubat ayının başından bu yana ağa her gün 4.565 yeni cüzdan eklendi. Cardano Blockchain Insights, 1 Şubat 2022 ile 24 Şubat 2022 arasında toplam Cardano cüzdan sayısında yüzde 3,66’lık bir büyüme bildirdi.

Stake nedeniyle arz eksikliği

Staking, ADA’nın büyük bir bölümünü elinde tutuyor. Cardano Blockchain Insights, ADA’nın %69’unun stake edildiğini, bunun para birimini arz açığına soktuğunu ve fiyatı artırdığını tahmin ediyor. Finbold, 3 Şubat’ta ADA içeren cüzdan sayısının üç milyonu aştığını tahmin ediyor. 24 Şubat itibarıyla 3.101.997 cüzdan vardı. 2021’in başından bu yana Cardano cüzdanlarının sayısı yıllık yüzde 13.000 gibi şaşırtıcı bir artış gösterdi.

Yeni göstergeler Cardano’nun enerji verimliliğinin arttığını gösterdiğinden merak arttı. Aynı seviyede güvenlik ve gizlilik korunurken, Bitcoin’in iş kanıtı konsensüs sürecinden 47.000 kat daha az enerji kullanıyor. Bitcoin yılda 131.0 TWh tüketirken, Cardano yılda 0,00277429 TWh tüketiyor. Her yıl Bitcoin, Ukrayna ve Norveç’ten daha fazla enerji kullanıyor.

Arz sınırı işleri değiştiriyor

Hiçbir zaman 45 milyardan fazla ADA olamayacağı için, ADA’nın deflasyonist durumu geleceği için iyi konuşuyor. Ayrıca bugüne kadar 32 milyar ADA el değiştirdi. Bitcoin ve Ethereum, son çöküşten sonra giderek yükseliyor.

CoinMarketCap’e göre, bugün Cardano fiyatı 0,897742 USD ve 24 saatlik 1.424.185.860 USD işlem hacmine sahip. Cardano son 24 saatte %2,25 arttı.

Ralli beklemeli miyiz?

Cüzdan sayısının artması yatırımcıların ADA almak konusunda daha istekli olduğunu gösteriyor. Bu durum uzun vadede Cardano için son derece pozitif bir gösterge.

ADA’nın sınırlı arzı da eklenince altcoin’in matematiksel olarak uzun vadede yükselmemesi için hiçbir sebep görünmüyor. Bundan sonra neler olacağını hep birlikte göreceğiz.

thenewscrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin