Ethereum çok önemli bir eşiği aştı: Ralli mi geliyor? İşte ayrıntılar
Ethereum çok önemli bir eşiği aştı: Ralli mi geliyor? İşte ayrıntılar

Ethereum çok önemli bir eşiği aştı: Ralli mi geliyor? İşte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Üst düzey bir Ethereum geliştiricisi tarafından paylaşılan verilere göre, Ethereum ağındaki doğrulayıcı düğümlerin sayısı 300.000’e yaklaşırken, stake edilen ETH miktarı 9,5 milyonu aştı.

https://twitter.com/protolambda/status/1497317303301459970?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1497317303301459970%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fu.today%2Fethereum-validators-near-300000-as-amount-of-eth-staked-surpasses-95-million

Ethereum’un hisse kanıtına tam geçişinden önce yeni bir kilometre taşına ulaşıldı. Stake edilen Ethereum miktarı istikrarlı bir şekilde artıyor ve şu anda 9.570.639 ETH seviyesinde bulunuyor.

Bu eşik niye önemli?

Bir düğüm doğrulayıcı olmanın 32 ETH maliyeti olduğu göz önüne alındığında bu oldukça önemli bir eşik. Ağın toplam doğrulayıcı düğüm sayısı 299.085’e ulaştı. Doğrulayıcı, Ethereum protokolünün fikir birliğine katılan bir katılımcıdır.

Devam eden geçişte, Ethereum Vakfı Ocak ayında ETH 2.0 markasının güncellemeler sırasında ağda neler olup bittiğini doğru bir şekilde yansıtmadığını belirtti. “ETH 2.0” ve hisse ispatı zincirini iş ispatı zincirinden ayırt etmek için kullanılan isimlendirmenin yakında aşamalı olarak kaldırılabileceğini söyledi.

Ethereum staking getirileri ikiye katlandı

Ethereum staking getirilerinin, Ethereum ana ağı ve Beacon Chain’in entegrasyonunu takiben kademeli olarak artması veya hatta iki katına çıkması bekleniyor. Bu, staking getirilerinin bu yılın Haziran ayı civarında yıllık %4,3-5,4 civarından %9-12’ye yükselebileceği anlamına geliyor.

Coinbase, iki zincirin tamamen birleşmesinin ardından, şu anda madencilere ödenen ücretleri de içereceğinden, stake getirilerinde bir artış bekliyor. Stake sözleşmelerinin karlılığı, doğrulayıcılara daha fazla ödül verildikçe nihayetinde artacaktır.

Ethereum şu anda 2.748 dolardan işlem görüyor ve CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte yaklaşık %3 arttı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin