Enflasyon rakamları sonrasında kara bulutlar piyasadan çekilecek mi?

California valisi kripto icra emri verdi ve yol haritasını açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 4 Mayıs Çarşamba günü, California Valisi Gavin Newsom kripto para birimleri hakkında yeni bir icra emri yayınladı. Bu, Kaliforniya’nın ABD’deki en büyük ekonomiye sahip eyalet olduğu düşünüldüğünde oldukça heyecan verici bir haber olarak dikkat çekti. Bu nedenle, diğer eyaletlerin valilerini de benzer bir hamle yapmaya teşvik edebilir.

Kripto icra emri, düzenleyici ve tüketici korumaları için bir yol haritası ortaya koyuyor. Ayrıca, Blockchain teknolojisinin faydaları ve benimsenmesi için yol haritasından da bahsediyor. CNBC’ye konuşan Newsom’un kıdemli danışmanı Dee Dee Myers şunları söyledi:

“Kuzey Amerika’daki 800 blok zinciri işletmesinden yaklaşık dörtte biri, diğer eyaletlerden çok daha fazlası Kaliforniya’da. Pek çok kişiden burada olmak istediklerini duyduk ve bunu sorumlu bir şekilde yapmalarına yardımcı olmak istiyoruz.”

Kaliforniya’nın kripto yönetici emrinin temel yönleri

Kripto icra emri, kendi alanında faaliyet gösteren şirketler için şeffaf bir iş ortamı oluşturmayı amaçlıyor. Myers, yürütme emrinin “tüketiciler için faydaları ve riskleri dengelediğini ve eşitlik, kapsayıcılık ve çevre koruma gibi Kaliforniya değerlerini içerdiğini” ekledi.

Sonuç olarak, devlet kurumu yakında bulgularını sunacak ve sonraki adımları önerecektir. Myers, ajansın paydaşlarla birkaç istişare turu düzenlemeyi planladığını söyledi. Ayrıca diğer tüketici savunucuları ve eleştirmenleriyle de konuşacaklar. Myers ekledi:

“Fırsatlar neredeyse sonsuz. Aracıları emlak ve hatta otomobil içeren işlemlerden çıkarmak gibi şeyler yapabiliriz. Bunu insanların kimliğini korumak ve devlet hizmetleri aracılığıyla insanlara fayda sağlamak için kullanabiliriz. Karbon denkleştirmeleri satıyorsak, aynı ormanın iki kez satılmadığından ve şeffaf olan bazı kayıtlar olduğundan emin olabiliriz.”

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin