featured

PUBG geliştiricisi, Blockchain oyunları ve hizmeti için bakın kiminle ortaklık yapıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Mobil oyun dediğimizde ilk olarak aklımıza gelen PUBG, piyasayı adeta kasıp kavuruyor. Oyunu geliştiren ekip, sürekli güncellemelerle birlikte oyunu stabil tutabiliyor. PUBG geliştiricisi şimdilerde ise Blockchain oyunları hakkında büyük bir ortaklığa imza attı.

Gişe rekorları kıran video oyunu PUBG’nin geliştirilmesinin arkasındaki şirket olan Krafton, blok zinciri oyun teklifini oluşturmak amacıyla kripto dünyasının önde gelen ismiyle anlaşmaya vardı. 

Krafton tarafından yapılan açıklamaya göre Solana Labs ile bir ortaklık yapıldı. Şirketin yeni iş planı, kendi Web3 tekliflerini oluşturmak için kazan-kazan (P2E) deneyimlerini güçlendirmek için ve belirteç ekonomilerinin oluşturulmasını içeriyor.

PUBG geliştiricisinden dev bir adım

Kore’nin en büyük oyun geliştirme şirketlerinden biri olan Krafton, son zamanlarda Blockchain oyunlarını önemsiyor. Şirket bu alanda başka bir aşamaya geçti. Başarılı çok oyunculu oyun PUBG’nin yaratıcıları, Solana blok zincirinin geliştiricileri ve bakımcıları olan Solana Labs ile kendi özel Web3 deneyimlerini güçlendirmek için yeni bir ortaklık yaptı.

Krafton ve Solana Labs arasındaki anlaşma, “blok zinciri ve NFT tabanlı oyun ve hizmetlerin geliştirilmesi ve işletilmesi için uzun vadeli bir işbirliği ilişkisi” içeriyor. Bu, iki şirketin ortak iş fırsatları ve yatırımların oluşturulmasında ve ayrıca bahsedilen blok zinciri tabanlı oyunların geliştirilmesinde işbirliği yapmayı kabul ettiği anlamına geliyor.

PUBG geliştiricisi en çok Solana’nın kullanıcılarına sunduğu hız ve düşük ücretler tercihinde etkilendiği için tercih etti. Bununla ilgili olarak, Krafton’daki Web3 lideri Hyungchul Park şunları söyledi:

“Yüksek hız ve düşük ücretlerdeki gücü ile en iyi küresel yüksek performanslı blok zincirlerinden biri olan Solana, Web 3.0 ekosisteminin ve teknolojilerinin en iyisini temsil ediyor. Bu işbirliği sayesinde Krafton, blockchain tabanlı deneyimlere ihtiyacı olacak.”

Solana Labs Oyunlar İş Geliştirme başkanı Johnny Lee ise şunları söyledi:

“Oyuncuların giderek daha fazla zincir üstü oyunlar aradığını görüyoruz ve bu talebe hızla yanıt veren oyun şirketleri, kendilerini sürekli başarıya hazırlayacak.”

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin