buterin

Ethereum’un Kurucusu Vitalik Buterin Umutlu Olduğunu Söyledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin, yeni teknolojinin toplumu nasıl daha iyi hale getirebileceği noktasını, yatırımcıların servetlerini arttırma amacıyla atladıklarını ifade etti. Kripto para piyasasında bulunan kişilerin ya da toplulukların amaçlarının kolay yoldan para kazanmak olduğunu ifade eden Ethereum’un kurucusu Vitalik, bu kişilerin bu teknoloji ile fayda üzerine çalışmaları gerektiğini ifade etti. Ethereum’un Kurucusu yine de toplumdan umudu olduğunu da sözlerine ekledi.

Ethereum kurucusu Vitalik, topluluğun büyümesine ve yatırımcıların çevrimiçi göstereceği aşırılıktan uzak durması gerektiğini söylerken, “Tüm kripto toplulukları, ethereum dahil, uyarı sözlerini dinlemelidir. İnsanlar dijital kağıt zenginliğinin etrafında dönüp toplum için anlamlı bir şeyler elde etmek arasında ayrım yapmak zorunda” dedi.

Buterin: İnancım var

Ethereum’un kurucusu kripto para piyasasının servet ve gücün biriktirilmesi için yeni bir yol açılmaktan daha iyi bir şey haline gelmesi gerektiğini söyledi. Vitalik ayrıca topluluğa olan inancını henüz kaybetmediğini ifade ediyor. Buterin, “Topluluğun doğru yönde ilerleyebileceğini umduğum çok şey var” şeklinde bir tweet de attı.

Bitcoin’in başarısı etraftaki ilgiyi arttırırken, Ethereum da bu yıl önemli kazançlar elde etti. Business Insider, kripto para piyasasının 2017 yılı başından bu yana yüzde 8,500 oranında arttığını bildirdi.

Fortune

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin