Bu metaverse coin metrikleri yeni bir ralliyi destekliyor!
Bu metaverse coin metrikleri yeni bir ralliyi destekliyor!

Bu metaverse coin metrikleri yeni bir ralliyi destekliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler metaverse coinlerden biri olan SAND’ın fiyatı önemli bir ralli başlatabilir. SAND gibi altcoinler genellikle Bitcoin ile ilişkilendirilir, ancak zaman zaman ayrılarak büyük bir hareketle sonuçlanır. Son zincir içi metrikler metaverse coin için ralli zamanı geldiğini gösteriyor.

Metaverse coin için satış yönlü baskı azalıyor

Cardano bir süredir yükselmeye çalışıyor. ADA’dan sonra Sandbox, Decentraland, Enjin Coin ve benzeri gibi Metaverse tokenleri de benzer çaba içerisinde yer alıyor. Her biri büyük kazançlar gördü. Bununla birlikte, zincir üstü metriklere bakıldığında, SAND böyle üstel bir hareketten yararlanacak olabilir.

Bu görüşü destekleyen ilk ve belki de en önemli zincir içi ölçüm, borsalardaki arz. Bu zincir üstü endeks, belirli bir varlığın potansiyel satış tarafı baskısı hakkında bir görünüm veriyor.

Borsalardaki arz ne kadar yüksek olursa, satış baskısı ve sonuçta ortaya çıkan çöküş o kadar yüksek olur. Merkezi borsalarda tutulan SAND tokenlerinin sayısı 543,6 milyondan 464,8 milyona geriledi. Bu değer kabaca 78,8 milyon SAND tokeninin borsalardan ayrıldığını gösteriyor. Düşüş, bu yatırımcıların önümüzdeki günlerde The Sandbox’ın fiyat performansı konusunda iyimser olduklarını gösteriyor.

Aşağıda 3 metrik hakkında bilgiler yer alıyor. İlk metrik 20-23 Şubat tarihleri arasında bir saatlik aktif adres sayısının 137’den 1.385’e yükselmesi, yatırımcıların ilgisinin daha da altını çiziyor. Aktif adreslerin sayısındaki bu ani 10 kat, yatırımcıların mevcut fiyat seviyelerinde SAND ile ilgilendiğini ve muhtemelen onu biriktirdiğini gösteriyor.

Bu iki ölçüm gelecekte bir olasılığa işaret ederken, fonlama oranı yatırımcıların mevcut duyarlılığının gerçek zamanlı olduğunu gösteriyor. Metaverse coin’in 1 Şubat’tan 25 Şubat’a kadar fonlama oranı -0,007’den %0,01’e yükseldi.

Fonlama oranının negatif bir değerden pozitif bir değere çevrilmesi, duyarlılığın düşüşten yükselişe geçtiğini gösteriyor. Daha fazla piyasa katılımcısı SAND üzerinde korunmaya devam ettikçe, bu değer yükselmeye devam edecek.

Son olarak, SAND’ın yükseliş geleceği için 30 günlük Piyasa Değerinden Gerçekleşen Değere (MVRV) modeli oldukça önem arz ediyor. Bu gösterge, geçen ay SAND satın alan yatırımcıların ortalama kar/zararını değerlendirmek için kullanılır.

Metaverse coin için -%10’un altındaki bir değer, kısa vadeli sahiplerin SAND’ı zararına sattıklarını gösteriyor. Bu, uzun vadeli sahipler biriktiğinde, onu bir fırsat bölgesi haline getirdiğini söyleyebiliriz.

Yazım sırasında, SAND için MVRV %-19,.3 civarında seyrederek yükseliş görünümünün köşede olabileceğini düşündürdü.

Bu metriklere genel bir bakış, yatırımcıların SAND’a olan ilgisinin arttığını ve büyük bir yükseliş görünümü fikrini daha da güçlendirdiğini gösteriyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin