Bu metaverse coin boğaları gerçek bir ralliyi başlatabilecek mi?
Bu metaverse coin boğaları gerçek bir ralliyi başlatabilecek mi?

Bu metaverse coin boğaları gerçek bir ralliyi başlatabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son düzeltme ile birlikte metaverse coini Sandbox Ocak ayının en düşük seviyesine geriledi. Bununla birlikte, 200 DMA ile birleştiğinde, alıcılar bu destekten geri döndü ve yatırımcıların bu düşüşle ilgilendiğini gösterdi. Aşağıda yer alan analizdeki ralli, alt destekten %14,3 yükseldi. Boğalar gerçek bir iyileşmeyi başlatabilecek mi?

SAND için önemli teknik noktalar:

SAND grafiği, bir birikim bölgesi olarak 2,7 doları işaretini öneriyor. MACD göstergesi yakında çizgileri arasında bir yükseliş geçişi sunabilir. SAND fiyatındaki gün içi işlem hacmi 856,3 milyon dolar ve bu da %35,8’lik bir kayba işaret ediyor.

TradingView Chart

Metaverse coin SAND 11 Şubat tarihinde 4,45 dolarlık dirençten geri döndü. Kripto pazarındaki yoğun satışların etkisi altında, satıcılar altcoini Ocak ayının en düşük desteğine (2,7 dolar) çekerek %40’lık bir düşüş kaydetti.

Bununla birlikte, 24 Şubat’ta, kripto para tablosu 200 DMA’da (2,7 dolar) uzun red gösterdi. Bu, boğaların bu desteği şiddetle savunduklarını gösteriyor. SAND ertesi gün yeşile döndü ve yükseliş momentumu oluşturmaya çalıştı.

Düşen 20 ve 50 DMA, yatırımcılar agresif satış olduğunu gösteriyor. Bununla birlikte, 200 DMA’nın üzerinde devam eden kripto para fiyatı yükseliş eğilimini sürdürüyor.

Hareketli ortalama göstergelerine göre, MACD ile sinyal hattı arasındaki daralan boşluğun bir yükseliş geçişi için hazır olduğunu ortaya koyuyor. Histogram grafiğindeki kırmızı çubukların solması, düşüş momentumunun zayıfladığını gösterir.

TradingView Chart

SAND alıcıları 2,7 dolar desteğinden geri dönerse, yatırımcılar bu düşüşü satın aldığını gösterir. Olası bir geri dönüş, fiyatı %11,3’lük yüksek bir dirençle 3,5 dolara yükseltebilir. Ancak, alıcıların toparlanma için daha iyi bir onay alabilmek için azalan trend çizgisini aşması gerekiyor.

Alternatif olarak, SAND satıcıları metaverse coini genel dirençten geri döndürürse, kripto para fiyatı 2,7 doları yeniden test ederek düşüş eğiliminin devam etme olasılığını yükseltir.

Direnç seviyeleri: 3,5 dolar, 4,41 dolar

Destek seviyeleri: 2,7 dolar ve 2 dolar

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin