Bu kripto paranın fiyatı bir haftada 2 katına çıktı!
Bu kripto paranın fiyatı bir haftada 2 katına çıktı!

Bu kripto paranın fiyatı bir haftada 2 katına çıktı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

OMG Network’ün tokeni OMG, son bir haftada değerini ikiye katlamayı başardı. Bu başarının arkasında, rekor Ethereum ücretleri sebebiyle bazı yatırımcıların ikinci katman çözümlere yönelmesi olduğu düşünülüyor. Kripto paranın son dönem performansına birlikte göz atalım.

OMG token fiyatı son 24 saatte yüzde 30 arttı

CoinGecko verileri, OMG token fiyatının geçtiğimiz yedi gün içinde %115 artarak 1,70 dolardan 3,65 dolara yükseldiğini gösteriyor. Fiyat sadece son 24 saatte yüzde 30 arttığını ifade edelim.

Söz konusu yükseliş, OMG’nin piyasa değerinin geçen haftadan bu yana yaklaşık 275 milyon dolar arttığı anlamına geliyor. OMG’nin fiyatı, mart ayındaki Kara Perşembe çöküşünden sonra tüm zamanların en düşük seviyesi olan 0,35 dolara gerilediğinden bu yana yaklaşık %1000 arttı.

Kripto borsası BeQuant’ın araştırma başkanı Denis Vinokourov, CoinDesk OMG Network’ün endüstri çapındaki gelişmelerin “mükemmel fırtınasından” faydalandığını söyledi.

DeFi’deki yükseliş ve kripto yatırımcılarının heyecanı sürüyor

6 milyar doları aşan bir alt küme olan DeFi’yi saran heyecan, Ethereum’daki aktivitede bir artış olmasına sebep oldu ve bu da ücretlerin yükselmesine yol açtı. Blockchain platformunu çok daha ölçeklenebilir hale getirecek yeni bir güncelleme olan ETH 2.0 için testnet’in geçen hafta çöktüğüne dair raporlar da var. Bu nedenle, yatırımcıların katman-2 çözümlerine daha yakından bakmaya başladığı söyleniyor.

Ethereum’un ortalama işlem ücretleri ocak ayında 0,10 ABD dolarının altındayken şu anda yaklaşık 3,40 ABD dolarına yükseldi ve tüm zamanlar rekoru kırdı. Artışla ilgili detayları buradaki haberimizde ele almıştık.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin