Weiss Ratings: “Bu token 2020 sona ermeden 3 katına çıkacak!
Weiss Ratings: “Bu token 2020 sona ermeden 3 katına çıkacak!"

Weiss Ratings: “Bu token 2020 sona ermeden 3 katına çıkacak!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto sıralama şirketi Weiss Ratings’teki analistler, merkezsiz borsa Synthetix’in yerel tokeni SNX’in yıl sonuna kadar değerinin üç katına çıkacağına inanıyor.

SNX token geçen yıl yüzde 2.000’e yakın değer kazandı

Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilen Synthetix, kullanıcıların SNX tarafından teminatlandırılan sentetik varlıklar aracılığıyla hisse senetleri, kripto, fiat para birimleri ve emtialara yatırım yapmasına olanak tanıyor. CoinGecko’ya göre SNX tokenleri son 30 günde %64,6 ve geçen yıl %1.961 arttı. Bu haberin yazıldığı sırada ise SNX 6,37 dolardan işlem görüyor.

Weiss analistleri ayrıca SNX’in büyümek için hâlâ çok fazla yeri olduğuna inandıklarını belirtiyorlar. Synthetix gibi merkezsiz finans (DeFi) platformları geçtiğimiz ay patlamasına rağmen, hâlâ 45,7 milyar dolar değerinde olan tüm akıllı sözleşme platformlarının onda birinden daha azını temsil ediyorlar.

Weiss: “Staking, fiyatı daha da yükseltebilir.”

Weiss ayrıca tokenin stake etme ödüllerinin değeri artıracağını savunuyor:

Synthetix’te gerçekleşen her işlemin %0,3’ü, SNX kripto para sahiplerine hisselerinin boyutuyla orantılı olarak dağıtılan bir sUSD ücret havuzuna giriyor. Üstelik, stake edilmiş paralar da blok ödülleri almaya hak kazanıyor. Bunlar, Synthetix’in ilk altı yıllık operasyonunda genel likiditeyi artırmak için zaman zaman oluşturulan ek SNXlerdir.

Bu ödüller nedeniyle, SNX tokenlerinin %70-80’i stake ediliyor ve bu da onları dolaşımdaki arzdan kaldırıyor.

Analistler ayrıca, dünya genelinde işlem gören varlıkların toplam değerinde, üstlerinde işlem gören türevlerin değerine kıyasla muhtemelen 1-10 arasında bir oran olduğuna dikkat çekiyorlar. 

SNX satın almak, türev ticareti ile yüksek likiditeye sahip bir kripto borsasında hisse satın almak gibidir. İkili opsiyonlar 1 Temmuz’da işlem görmeye başladı. Bir hafta içinde SNX 1,90 dolardan 2,60 dolara sıçradı. Ve şimdi, sadece 44 gün sonra, SNX 5 dolar ve yükseliyor.

Bu arada Ethereum işlem ücretlerinin neden rekor kırdığını ve artışın sürüp sürmeyeceğini merak ediyorsanız buradaki haberimizde detayları bulabilirsiniz.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin