Bu kripto para birimi Elon Musk tweetinden sonra yüzde 300 sıçradı
Bu kripto para birimi Elon Musk tweetinden sonra yüzde 300 sıçradı

Bu kripto para birimi Elon Musk tweetinden sonra yüzde 300 sıçradı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Şaşırtıcı gelebilir ama Elon Musk hala bir Shiba Inu’ya sahip değil. Tesla CEO’su Elon Musk, takipçilerine bir Shiba Inu satın almak istediğini bildirdi.

Dogecoin için ilham oldu

Japonya’dan gelen bu av köpekleri türü, daha sonra Musk’ın yıllardır teşvik ettiği Dogecoin kripto para birimine dönüşen Doge memesine ilham verdi.

Uniswap listesindeki token Shiba Inu (SHIB), tweet’te 0.00000002 $’dan 0.00000008 $’a yaklaşık yüzde 300 sıçradı ve piyasa değeri ticaret hacmi 25 milyon $’a yükseldi.

6786_1

Musk, kısa süre önce Coinbase’e Dogecoin’i listelemek için çağrıda bulundu ve kripto para biriminin hızla büyüyen topluluğunun sesi oldu.

Bugün, girişimci, daha fazla perakende yatırımcının kripto para birimi ile ticaret yapmasına izin vermek için çabasını ikiye katladı. Bu sefer Robinhood’un Dogecoin transferlerinin Coinbase üzerinde bir avantaj elde etmesini sağlaması gerektiğini söylüyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin