BTC, ETH, XRP Fiyat Tahmini: Düzeltme kesildi, peki bitti mi?
BTC, ETH, XRP Fiyat Tahmini: Düzeltme kesildi, peki bitti mi?

BTC, ETH, XRP Fiyat Tahmini: Düzeltme kesildi, peki bitti mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BTC, ETH, XRP Fiyat Tahmini – Neyse ki, kripto para birimi piyasasında fiyat düşüşü durdu veya en azından ertelendi; tüm ilk 10 token yeşil bölgede. En yüksek kazanan, oranı Bitcoin Cash %3 civarında artarken, XRP’nin fiyatı yalnızca %0,9 oranında arttı. Tüm bunlara karşı, BTC pazar payı arttı ve şimdi %57’yi oluşturuyor.

BTC, ETH, XRP Fiyat Tahmini

Ancak, iyi bir büyüme göstermeleri beklendiğinden, altcoinlerden çıkmak için henüz çok erken. Binance Research’e göre, bir önceki yılın karşılaştırması ve bu yılın 24 saatlik fiyat tekliflerinin hacmi, altcoin ve stablecoin’lerin popülaritesinin arttığını gösteriyor.

Binance tarafından şifreli para piyasası araştırması

Binance tarafından kripto para piyasası araştırması

Sonuç olarak, BTC çiftleri pazar paylarının neredeyse %40’ını kaybetti. Bunun nedeni , yeni varlıklara sahip birkaç çift stablecoin‘in piyasaya sürülmesidir. Dahası, Bitcoin ile ilgili web sitelerinde görüntülenme sayısı artıyor. Son 90 gün içinde, popüler kripto para borsa siteleri önemli ölçüde daha fazla ziyaretçi aldı.

Coinbase ve Binance kullanıcı istatistikleri, Kevin Rooke

Coinbase ve Binance kullanıcı istatistikleri, Kevin Rooke

Önde gelen kripto para birimi borsası Binance, üç ay öncesine göre 233 basamak yükselerek dünya genelinde en çok ziyaret edilen 911. site oldu. Büyük bir ABD kripto para birimi borsası olan Coinbase ise 288 basamak yükseldi ve şu anda 1.236. sırada. Şimdi teknik analize geçelim.

BTC/USD

Daha önce yapılan Bitcoin tahminleri gerçek oluyor ve Mayıs ayı sonuna kadar 8.000 dolar ve üstü seviyelere ulaşma senaryosu geçerli olmaya devam ediyor.

BTC / USD grafiği

TradingView BTC/USD grafiği

Saatlik grafikte Bitcoin olumlu görünüyor ve 7.500 doların altına düşmek için net bir sebep yok. Varlık hala 7.700 dolara düşebilir; Ancak, 8.100 dolar direnç seviyesinin sonunda güvenli bölge elde edilmesi bekleniyor. Yükseliş MACD göstergesi bu gibi olayları desteklemektedir.

BTC fiyatı yazım sırasında 7.910 dolardan işlem görüyor.

ETH/USD

Ethereum Bitcoin’e ayak uydurmaya çalışıyor; ancak, BTC ile ilişkili olarak yaklaşık %1 oranında kaybediyor. Olumlu haber arka planı bile, lider altcoin’in fiyatını 250 dolara itemedi.  Kripto varlık yöneticisi Grayscale Investments, OTC Markets’in tezgah üstü işlem sisteminde Ethereum (ETHE) güvencelerinin listesini yayınladı.

Tradingh tarafından ETH / USD grafiği

TradingView ETH/USD grafiği

Teknik tahmin ile ilgili olarak, Ethereum fiyat tahminimizi takip ediyor ve 250 dolara ulaşmak sadece bir zaman meselesi. Yan yana yaklaşık bir hafta işlem görmesine rağmen, grafikte ilave bir fiyat dökümü görülmedi. Hem MACD hem de RSI olumlu duygular gösteriyor ve Ethereum sahipleri bu fiyatı 260 dolar civarında 31 Mayıs’a kadar görebilir.

ETH’nin fiyatı yazım sırasında 248,76 dolardan işlem görüyor.

XRP/USD

Ripple ilk 3 tokenin en kötüsü oluyor ve sadece gecede %1 arttı. Tırnaklar Bitcoin ve Ethereum’a kıyasla ters yönde hareket ediyor.

XRP / USD grafiği

TradingView XRP/USD grafiği

Ripple şimdi yeşil bölgede olsa da, kısa vadeli tahmin umut verici değil. Düşen işlem hacmi, düşüş MACD göstergesi ile birlikte fiyatı 0,3650 dolar seviyesinden kısa bir süre için destek seviyesine çekebilir.

XRP’nin fiyatı, yazım sırasında 0.3812 dolar seviyesinde işlem görüyor.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin