BitMEX yöneticisi New York'ta teslim oldu ve suçsuz olduğunu iddia etti
BitMEX yöneticisi New York'ta teslim oldu ve suçsuz olduğunu iddia etti

BitMEX yöneticisi New York’ta teslim oldu ve suçsuz olduğunu iddia etti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  BitMEX’in ortak sahibi Ben Delo, New York’taki ABD makamlarına teslim olduktan sonra suçsuz olduğunu iddia etti.

Güç durumdaki kripto türev borsası BitMEX’in kurucularından ve ortak sahiplerinden biri olan Ben Delo, New York’taki ABD yetkililerine teslim oldu.

Kefaletle bırakılmıştı

Bloomberg’e göre Delo, 15 Mart’taki bir yargılama sırasında ABD Sulh Hakimi Sarah L. Cave’in önünde uzaktan yargılanmıştı. Delo  suçsuz olduğunu iddia etti ve 20 milyon dolarlık kefaletle serbest bırakıldı.

Kefalet koşulları, Birleşik Krallık’a eve dönmesine ve duruşmayı beklemesine izin verildiğini şart koşuyor.

Delo’nun teslim olması, Şubat ayında ABD yetkilileriyle müzakere edilen bir anlaşmanın parçasıydı. Şartlar, davalı Birleşik Krallık makamlarının seyahat yasağına tabi olmasına rağmen, Delo’nun Amerika Birleşik Devletleri’ne girişine izin vermek için FBI ve ABD Sınır Devriyesi ile koordine edildi. Delo sözcüsü Rachel Miller şunları söyledi:

“Ben’e yöneltilen suçlamalar temelsizdir ve ABD makamlarının haksız bir şekilde aşırı erişimini temsil eder. Ben, suçlamalara karşı kendini savunmak ve mahkemede ismini temize çıkarmak istiyor. ”

Delo ve diğer BitMEX yöneticileri Arthur Hayes, Samuel Reed ve Greg Dwyer, kayıt dışı bir ticaret platformu işletmekle ve ABD vatandaşlarına lisanssız hizmetler sunarak ABD kara para aklamayı önleme yasalarını ihlal etmekle suçlanıyor.

Delo, Ekim 2020’de eski CTO Samuel Reed’in tutuklanmasının ardından yetkililerle karşı karşıya kalan ikinci BitMEX yöneticisidir. Reed, 5 milyon dolarlık bir bono gönderdikten ve mahkeme işlemlerine uymayı kabul ettikten sonra aynı ay serbest bırakılmıştı.

Borsanın eski CEO’su Arthur Hayes, şu anda Singapur’da bulunuyor ancak 6 Nisan’da Hawaii’de teslim olmak için yetkililerle işbirliği yapıyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin