Crypto.com Coin ve Decred fiyat analizi: CRO ve DCR nereye gidiyor?
Crypto.com Coin ve Decred fiyat analizi: CRO ve DCR nereye gidiyor?

Crypto.com Coin ve Decred fiyat analizi: CRO ve DCR nereye gidiyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasa liderleri Bitcoin ve Ethereum’daki düzeltmeler, altcoinler sağlıklı rakamlar ortaya koymakta zorlanırken, piyasayı kırmızı bir denize çevirdi. CRO ve DCR’de de durum böyle. Bunların tümü düşüş sinyallerini parlattı ve yazı yazılırken acil destek işaretlerine doğru hızla ilerliyorlar.

Crypto.com Coin (CRO) fiyat analizi

Crypto.com Coin, son 24 saatte yaklaşık %8 düştükten sonra% 38,2 Fibonacci geri çekilme seviyesine kaybetti. RSI, aşağı doğru hareket edip 40 sınırına yerleştikten sonra piyasada yükseliş zayıflığı gösterdi. İlginç bir şekilde, Awesome Osilatör, düşüş eğilimi gösteren bir ikiz tepe kurulumu oluşturduktan ve yarı noktanın altına düştükten sonra en son kayıpları öngördü. CRO yükseliş eğilimi gösterecekse, yönü tersine çevirmesi gerekecek.

Kısa vadede, kayıpları kontrol altına alması bekleniyor ve boğalar, 0.16 dolar işaretinde bulunan %23.6 Fibonacci seviyesine adım atabilir.

Decred (DCR) fiyat analizi

Decred de kırmızı bölgede işlem görürken, fiyat hâlâ yükselen kanalının sınırları içerisinde. Bu nedenle, yükseliş trendi ve yaklaşık %13’lük haftalık kazançları göz önüne alındığında, pazarının genel konumu hala iyi. Aşağı yönde, alt trend çizgisinin altında bir hareket kısa vadede boğalar için sorun yaratabilir ve DCR’nin bir sonraki savunma hattına doğru 155.83 doları görmesi muhtemel.

Düşük işlem hacimleri bir kırılma tahminine karşı çalıştı, ancak MACD, yazım sırasında satış tarafını büyük ölçüde destekledi. Stokastik RSI aşırı satım bölgesine dokunurken, yükseliş eğilimi gerçekleşene kadar fiyatların tersine dönmesi beklenmiyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin